نماینده مردم در مجلس:

هویت‌سازی برای شهدا در بنیاد شهید ضروری است

بانکی‌پور‌فرد گفت: در زمینه هویت‌سازی برای خانواده‌های معظم شهدا و فرزندان شاهد باید به صورت ویژه‌ کار شود. بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌تواند شجره‌نامه‌ای از هر شهید تهیه کند تا در سابقه تاریخی کشور بماند.
کد خبر: ۴۷۷۱۷۹
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸ - 13September 2021

هویت‌سازی برای شهدا در بنیاد شهید و امور ایثارگران ضروری است

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «امیرحسین بانکی‌پور‌فرد» نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران باید به جایگاه حقیقی خود در زمینه فرهنگی برسد، اظهار داشت: در زمینه هویت‌سازی برای خانواده‌های معظم شهدا و فرزندان شاهد باید به صورت ویژه‌کار شود. برای انجام این مهم پیشنهاد می‌کنم بنیاد شهید و امور ایثارگران شجره‌نامه‌ای از هر شهید توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران تهیه کند تا در سابقه تاریخی کشور بماند. باید ایثارگری‌ها ثبت و ضبط شود تا در گذر زمان از یاد‌ها نرود. همان‌طور که سادات منتسب به اهل بیت (ع) هستند، فرزندان یک ایثارگر شجره طیبه او محسوب می‌شود بنابراین هویت سازی می‌تواند نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد.

بانکی‌پورفرد افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران باید با طراحی و اجرای برنامه‌های فرهنگی شهدا را به‌عنوان شروع کننده یک نسل در جامعه نهادینه کند. نسلی که دیگران را بر خود مقدم دانستند و از همه‌چیزشان گذشتند تا آرمان والایی که داشتند را محقق کنند. این کار برای ارج نهادن به ایثارگری آن‌ها ضروری است و باید توجه ویژه‌ای به آن شود.

طرح «شهد شاهد» در دستور کار قرار گیرد

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نگاه اقتصادی به بنیاد شهید و امور ایثارگران را مشکل آفرین دانست و در این باره گفت: بنیاد شهید نباید محور فعالیت‌های خود را در حوزه اقتصادی و خدماتی قرار دهد بلکه در حوزه فرهنگی باید به‌طور جدی نقش آفرینی داشته باشد. به‌طورکلی پرداخت شایسته به حوزه فرهنگ در دهه‌های اخیر در بنیاد شهید و امور ایثارگران کمرنگ بوده است که باید به این زمینه توجه ویژه شود.

وی اضافه کرد: در زمینه هویت‌سازی برای شهدا پیشنهاد می‌کنم که توجه به نسل دوم شهدا یعنی نوه‌ها و نتیجه‌های شهدا نیز در قالب طرحی با عنوان «شهد شاهد» در دستور کار بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گیرد. بنیاد شهید و امور ایثارگران در تمام فعالیت‌ها باید رویکرد فرهنگی داشته باشد. یکی از راهکار‌ها برای تحقق نگاه فرهنگی در فعالیت‌ها توجه به پیوست فرهنگی است. البته معاون حقوقی و امور مجلس شورای اسلامی بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در جلسات کمیسیون فرهنگی حضور جدی و مستمر داشته باشد تا از طریق بحث و تبادل نظر پیرامون حل مشکلات، شاهد اتفاقات خوبی برای جامعه ایثارگری باشیم. وظیفه اصلی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دوره جدید باید توجه ویژه به حوزه فرهنگ در راستای هویت سازی برای شهدا، اجرای طرح «شهد شاهد» و همچنین ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت باشد.

منبع: نوید شاهد

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار