مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس هرمزگان:

روحیه معنویت از مهمترین شاخصه‌های پیروزی در دفاع مقدس است

سردار «میرزایی» گفت: از مهمترین شاخصه‌هایی که در پیروزی دفاع مقدس نقش داشت داشت روحیه معنویت بود.
کد خبر: ۴۸۱۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۲ - 29September 2021

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از هرمزگان، سردار «حبیب‌الله میرزایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان در نشست طرح سلاله ها درخصوص دفاع مقدس با بیان اینکه هفته دفاع مقدس یادآور رشادت های ملت بزرگ ایران است، اظهار داشت: همه افراد از مرد و زن، پیر و جوان در این حماسه بزرگ هماهنگ و هم صدا و در زیر سایه ولایت حاضر شدند و تاریخ درخشانی را در طول تاریخ ایران ایجاد کردند که با گذشت سال ها از آن همچنان خورشید دفاع مقدس می درخشد و باید این روز ها را همیشه به خاطر بسپاریم و از شهدا یاد کنیم.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان تصریح کرد: یکی از نعمت ها نعمت ولایت است، خداوند بر ما منت گذاشته و چتر ولایت را بر سر ما مستدام کرده است، به واسطه حضور ولایت، خداوند نعمت های زیادی را در جامعه و زندگی ما عطا می کند. در جنگ تحمیلی، مناطقی را از بین برد، خانه ها را ویران و فرزندانی را یتیم کرد، جوانانی را از ما گرفت و زنانی را مجروح کرد. دفاع مقدس از یک طرف جنگ، خونریزی و آوارگی و از طرف دیگر دفاع مقدس مظهر همبستگی، مهربانی، لطافت، ایثار، از خود گذشتگی، همکاری، هماهنگی و همدلی بود که موجب افتخار ماست. وجود حضرت امام در هشت سال دفاع مقدس، از نعمت هایی بود که خداوند به ما داد، وجود ایشان به عنوان محور همه معنویت ها و تلاش ها سبب وحدت ملت شد.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان اضافه کرد: جوان‌ ها و نوجوانان، زنان و دختران در صحنه آمدند حتی زنان و دخترانی که پشت خط مقدم بودند و در شهر و خانه ها فعالیت می‌کردند. دختران کوچک قلک های خود را می شکستند و پول ها را جمع می کردند، برای رزمندگان نقاشی می‌کشیدند و نامه می‌نوشتند و زمانی که آنها به دست رزمندگان می رسید روحیه می گرفتند و خستگی را احساس نمی کردند.

وی بیان داشت: پیروزی های جبهه حق فقط سلاح، تشکیلات، نفر و عده نیست، یکی از مهمترین پارامترهایی که در پیروزی نقش دارد معنویت و روحیه است. اگر بیشترین سربازان در خط مقدم باشند اما روحیه نداشته باشند در مقابل کوچک ترین فشار شکست می خورند اما اگر رزمندگان روحیه قوی داشته باشند می‌توانند بزرگترین لشکر های دنیا را شکست دهند به همین دلیل حضور زنان، دختران و همسران در پشت جبهه و روحیه دادن به رزمندگان در دفاع مقدس بسیار تاثیرگذار بوده است.

سردار میرزایی ابراز کرد: در حال حاضر رنگ و وضعیت جبهه تغییر کرده و صحنه متفاوت شده است اما مسیر همان است، اکنون مسیر، رساندن حرف حق و درست به نسل های آینده است. وظیفه داریم وصیت نامه‌ها و سخنان شهدا که خود به آن تکیه کردند را با فکر خودمان پرورش دهیم و پیام آن را به گوش همه برسانیم.

وی اضافه کرد: رزمندگان برای رضای خدا جنگیدند و این شد که دفاع ما دفاع مقدس شد، در تمام دنیا جنگ وجود داشته اما دفاع مقدس متفاوت است به این دلیل که رهبر و فرمانده جبهه مقاومت بالاترین و عالم ترین فرد روی زمین یعنی امام بود. همچنین سربازان و رزمندگان اهل مسجد بودند و بهترین عضو خانواده به شهادت می‌رسید.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان با بیان اینکه ۳/۵ درصد مردم ایران در خط مقدم و جبهه حاضر شدند گفت: تمام جامعه تحت شعاع این ۳/۵ درصد قرار گرفت که مدام در رفت و آمد بودند، ممکن است یکی ده بار به جنگ رفته و برگشته باشد و ممکن است کسانی تا آخر جنگ حضور داشتند. خانواده ای که یکبار هم پا به جبهه نگذاشته و خانواده ای که همه اعضای آن در جبهه بودند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بهترین خانواده ها و فرزندان توفیق حضور در جبهه را پیدا می کنند، بهترین آن هایی که در جبهه حاضر می شوند شهید می شوند و در نتیجه همه آنها بهترینند، برای بهترین بودن باید با بهترین آدم ها رفت و آمد داشت و از عوامل انتخاب کردن راه درست داشتن یک رفیق خوب خدایی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها