یادواره سرداران و 53 شهید منطقه خنامان برگزار شد

چهاردهمین یادواره سرداران و 53 شهید منطقه خنامان از توابع رفسنجان برگزار شد.
کد خبر: ۴۸۱۴۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۳ - 13June 2015

یادواره سرداران و 53 شهید منطقه خنامان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از کرمان، چهاردهمین یادواره سرداران و 53 شهید منطقه خنامان با حضور استاندار کرمان و مسئولان استانی و محلی رفسنجان برگزار شد.

محمد اسماعیل کاخ دبیر ستاد یادواره شهدای منطقه خنامان در حاشیه این یادواره با گرامیداشت یاد شهدا و امام راحل اظهار داشت:53 شهید در منطقه خنامان زمانی که جمعیت این دهستان کمتر از دو هزار نفر بود نشان از تدین و ولایتمداری این مردم دارد.

وی ادامه داد: پیام شهدا به پایینترین رکن جامعه تا بالاترین رده اجرایی کشور این است که با اتکا به خداوند متعال به فکر آبادانی کشور باشیم و همان کاری که خود شهدا در هشت سال دفاع مقدس کردند و در اوج غربت، تنهایی و تحریمها به خدا متوسل شدند و کارهای بزرگی انجام دادند، ما نیز انجام دهیم.

دبیر ستاد یادواره شهدای منطقه خنامان رفسنجان افزود: شهدا به غیر از فرمان ولی امر به چیز دیگری دل نبسته بودند و ما نیز باید گوش به فرمان ولی امر باشیم.

اسماعیلکاخ با اشاره به انقلابهای کشورهای مسلمان و از دست رفتن آن انقلابها خاطرنشان کرد: عمده مسائل و مشکلات جوامع اسلامی نداشتن  ولایت است. اما ملت ایران به خود میبالد که رهبری فرزانه دارد و همواره تحت فرمان ایشان گام برمیدارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار