رئیس ستاد مرکزی اطعام حسینی خبر داد؛

توزیع بیش از ۳۷ میلیون پرس غذای گرم در طرح اطعام و احسان حسینی

باجلان از توزیع بیش از ۳۷ میلیون پرس غذای گرم در طرح اطعام و احسان حسینی در کشور خبر داد.
کد خبر: ۴۸۳۱۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵ - 11October 2021

توزیع بیش از ۳۷ میلیون پرس غذای گرم در طرح اطعام و احسان حسینیبه گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع‌پرس، «مجید باجلان» معاون اداری مالی و رئیس ستاد مرکزی اطعام حسینی امروز (دوشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اجرای پویش اطعام و احسان حسینی همزمان با شروع ماه محرم و صفر در سراسر کشور، اظهار داشت: در ماه محرم و صفر سه هزار و ۸۵۳ آشپزخانه در سراسر کشور راه‌اندازی شد که همه این آشپزخانه‌ها توسط مردم راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۸۰ هزار نفر در آشپزخانه‌های احسان و اطعام حسینی به صورت داوطلبانه فعالیت داشتند، گفت: در سال جاری بیش از ۱۵۱ هزار نفر در آشپزخانه‌های اطعام و احسان حسینی فعالیت داشتند.

باجلان خاطرنشان کرد: سال گذشته در طرح اطعام و احسان حسینی ۱۶ میلیون پرس غذا توزیع شده است؛ همچنین در سال جاری تاکنون ۳۷ میلیون و ۶۰۰ هزار پرس غذا در طرح احسان و اطعام حسینی توزیع شده است.

وی گفت: میانگین هر پرس غذا ۲۸ هزار تومان است و تاکنون هزار و ۶۶ میلیارد تومان در این خصوص هزینه شده است.

باجلان خاطرنشان کرد: در مناطق محروم یک میلیون و ۵۳۳ هزار بسته معیشتی به ارزش ۴۰۵ هزار میلیارد تومان توزیع شده است؛ میانگین هر بسته ۲۶۵ هزار تومان بوده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی پویش نذر سردار شهید قاسم سلیمانی گفت: در پویش نذر سردار سلیمانی ۶۶۰ هزار بسته بهداشتی به ارزش ۳۲ میلیارد تومان بین نیازمندان توزیع شد.

رئیس ستاد مرکزی اطعام حسینی گفت: اطعام مهدوی و افطاری ساده و اطعام حسینی و احسان حسینی جزء تقویم کاری کمیته امداد قرار گرفت.

باجلان گفت: در مناطق محروم و مناطق صعب‌العبور سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی و خراسان شمالی بسته‌های معیشتی توزیع شده است.

انتهای پیام/241

پربیننده ها
آخرین اخبار