به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، «مریم مجتهد زاده» رییس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس، طی سخنانی در نخستین نشست شبکه سازی «گفتمان فاطمی» که در سالن اجتماعات مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی دفاع مقدس قم برگزار شد، با اشاره به فلسفه انقلاب اسلامی اظهار داشت: انقلاب شکوهمند اسلامی بدلیل عدم وابستگی به شرق و غرب، یک نوآوری و در حقیقت یک معجزه الهی بود.
وی افزود: کسی تصور نمیکرد ملتی با دست خالی و صرفا با شعار، بر دشمن مستکبر تا بن دندان مسلح پیروز شود و بتواند چنین انقلاب عظیمی را پایه ریزی کند.
مجتهدزاده ادامه داد: برکت نفسهای امام عزیز و تاثیر خون شهدا و مقاومت مبارزان انقلابی در بدترین شکنجهها که حسرت یک آه را بر دل عمال رژیم طاغوت گذاشتند، انقلاب را بدین شکل به پیروزی رسانید و مایه شگفتی جهانیان شد.
وی تاکید کرد: هدف انقلاب، صرفا جابجایی یک نظام و رژیم نبود بود بلکه بر اساس کلام امامین انقلاب، رسیدن به حیات طیبه، زمینه سازی برای ظهور و ایجاد تمدن نوین اسلامی بود.
رییس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس با اشاره به فرآیند تحقق تمدن اسلامی در کلام مقام معظم رهبری، عنوان کرد: انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی و جامعه اسلامی گامهای رسیدن به تمدن نوین اسلامی هستند و همواره باید تقدم و تاخر در این مراحل حفظ شود.
وی با اشاره به اینکه دولت اسلامی، فقط قوه مجریه نیست، تاکید کرد: هر فرد و مجموعهای که در اداره نظام نقش دارد، از مدیر مدرسه، مادر یک خانواده، یک رزمنده و...، همه و همه در دولت اسلامی نقش دارند و البته شرط اساسی، تهذیب نفس و خودسازی و دگر سازی است، زیرا تا این موضوع مهم محقق نشود، تمدن نوین اسلامی شکل نمیگیرد.
مجتهدزاده افزود: با این همه خونهایی که در راه صیانت از نظام اسلامی و موجودیت انقلاب ریخته شده است، اما متاسفانه تلاشهای کافی و جدی در راه تشکیل تمدن نوین اسلامی صورت نمیگیرد.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگ غنی دفاع مقدس تاکید کرد: یک از اهداف و دستاوردهای فرهنگ عاشورایی ایثار و شهادت، زمینه سازی برای تشکیل تمدن نوین اسلامی است و به عنوان نمونه، جوانان ما که از همه تعلقات خود گذشتند و مادرانی که فرزندان خود را تقدیم کردند، همه اینها جلوههای ماندگار همراستای تمدن اسلامی محسوب میشود.
رییس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس تصریح کرد: در زمان طاغوت، فقر، تبعیض و اختلاف طبقاتی به تمام معنا وجود داشت و ما واقعا چقدر تلاش کردیم تا زیباییهایی را که به برکت انقلاب اسلامی حاصل شده، به جامعه و نسل جوان نشان دهیم و مخاطب جوان را جذب کنیم؟
وی با اشاره به اینکه در این زمینه نیازمند مدلی هستیم که امتحانش را پس داده و در همه دورانها جلوه داشته باشد، تاکید کرد: در شخصیت حضرت زهرا (سلام الله علیها)، مسئولیت پذیری، دفاع از حق، ولایتمداری و ... متجلی است و ما باید در زمینه گفتمان سازی شخصیت ایشان و آشنایی بیشتر جوانان با آن حضرت، در بعد داخلی و بین المللی برنامه ریزی کنیم و البته این موضوع نیاز به همدلی و همبستگی دارد.
مجتهدزاده با اشاره به حدیث «الجار، ثم الدار» از حضرت زهرا (س) گفت: اینکه ایشان همسایه را به داخل خانه ترجیح دادند، نشان از مسئولیت پذیری اجتماعی آن حضرت و ضرورت ترویج این روحیه بین مردم است.
وی با بیان این نکته که در زمینه شبکه سازی گفتمان فاطمی، باید جدیتر وارد میدان شویم، تاکید کرد: این اقدام، یک باقیات الصالحات است و ان شاءالله بتوانیم در قبال نعمت امنیتی که بخوبی از آن برخورداریم در پیشگاه خداوند و شهدای والامقام از صدر اسلام تاکنون پاسخگو باشیم.
رییس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس بیان کرد: همانگونه که خون مطهر سیدالشهدا (ع) زمینه را برای برای ایثار و فداکاری در جهان فراهم کرد، زن و مرد هم باید به شخصیت حضرت زهرا (س) تاسی کنند و وارد میدان شوند.
وی شبکه سازی را گام مهم و اولیه برای شناخت شخصیت حضرت زهرا (س) خواند و گفت: شناخت ویژگیهای آن حضرت، موجب محبت و انگیزه و ایجاد ارتباط در نسل جوان میشود و هر کسی در هر جایی که هست، از حوزه و دانشگاه و آموزش و پرورش و سپاه و بسیج و ...، شبکه ارتباطی را برقرار و از همه ظرفیتها بخصوص فضای مجازی بخوبی استفاده نماید.
مجتهدزاده شروع شبکه سازی از استان قم، حرم کریمه اهل بیت (س) را موجب خیر و برکت خواند و افزود: نمونههایی از شبکه سازی در کشورهای حوزه مقاومت شکل گرفته و ان شاءالله شبکه سازی گفتمان فاطمی از قم، به سایر استانهای کشور تعمیم و گسترش یابد.
انتهای پیام/