مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران خبر داد؛

ایجاد پایگاه فرهنگی دفاع مقدس در روستای «ازباران» فریدونکنار

سردار «ملکی» از ایجاد پایگاه فرهنگی دفاع مقدس در روستای «ازباران» فریدونکنار خبر داد.
کد خبر: ۴۸۵۶۲۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱ - 26October 2021

ایجاد پایگاه فرهنگی دفاع مقدس در روستای «ازباران» فریدونکناربه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، سردار «عبدالله ملکی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران در همایش پیشکسوتان دفاع مقدس که امروز در کمیته امداد امام خمینی شهرستان فریدونکنار برگزار شد، با بیان اینکه پیشکسوتان دفاع مقدس اهل کمال هستند، اظهار داشت: این استان در حوزه دفاع مقدس دارای ظرفیت و پتانسیل بالایی است و باید فرماندهان حماسه‌ها و فداکاری‌های رزمندگان را در قالب خاطرات بازگو کنند.

سردار ملکی به سختی‌ها و مصائب پیش روی خانواده‌های جانبازان گفت: باید به این شهدای زنده توجه ویژه داشته باشیم و گنجینه‌های ارزشمند دفاع مقدس را باید حفظ کنیم.

وی به نقش شهرستان فریدونکنار در دفاع مقدس پرداخت و افزود: این شهرستان خانواده‌های پنج شهید و سه شهید و دو شهید فراوان دارد و نشان از روحیه رزم و جهاد در مردم است.

سردار ملکی با بیان اینکه مازندران با وجود ظرفیت‌های بالای دفاع مقدس، فاقد یک فیلم ارزشمند دفاع مقدسی است، اظهار داشت: باید مسئولین، ظرفیت‌ها و منابع را در این حوزه پای کار بیاورند و شهیدانی، چون بصیر، طوسی، شیرودی و منفرد نیاکی را در قالب فیلم به مردم معرفی کنیم.

سردار ملکی با اشاره به هفته ایثار و مقاومت در فریدونکنار بیان داشت: شهید عابدینی‌ها از این محافل بپا خاستند و شهدای مدافع حرم غرق در کار فرهنگی بودند و فعالیت می‌کردند و برای دفاع از حرم به خط شدند.

این مسئول بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت خاطرنشان کرد: اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس استان در این راستا اقدامات ارزشمندی را انجام داد و راه اندازی دفاتر شهرستانی از جمله آنهاست که با حضور پیشکسوتان اداره می‌شود.

وی به ایجاد پایگاه دفاع مقدس فرهنگی در سطح شهرستان‌ها اشاره و تصریح کرد: دشمن برای نقطه به نقطه اماکن مقدس ما هدفگذاری کرده است و باید حواس‌مان جمع باشد که ظرفیت‌های مهم دفاع مقدسی را در این جنگ فرهنگی از دست ندهیم.

سردار ملکی اضافه کرد: روستای ازباران فریدونکنار نمونه ظرفیت و گنج عظیم دفاع مقدس است و برای حفظ این مکان باید پایگاه فرهنگی دفاع مقدس راه اندازی شود.

این مسئول با بیان اینکه برای تدوین کتاب نقش شهرستان‌ها در دفاع مقدس نیازمند بکارگیری ظرفیت مردمی هستیم، گفت: مسئولین نیز باید در حوزه دفاع مقدس درست و اساسی پای کار بیایند و شهدا را از دریچه فیلم به مردم معرفی کنیم.

وی به مشکلات اساسی منابع مالی در ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران اشاره کرد و بیان داشت: این مرکز، مکان حضور شهداست و باید برای شهدا آبرو و عزت‌مان را پای کار بیاوریم تا کار به نتیجه برسد.

سردار ملکی از تدوین کتاب نقش گردان امام حسین (ع) در دفاع مقدس با همکاری مسئولین گلوگاه خبر داد و اظهار داشت: این ظرفیت عظیم باید در شهرستان‌ها انسجام پیدا کند و فریدونکنار نیز برای تدوین نقش گردان‌های عاشورا (ع) و یا رسول (ص) همت و تلاش ویژه داشته باشد.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران از برگزاری جشنواره «مردان میدان» در استان خبر داد و گفت: این جشنواره فرصت مناسبی برای جمع آوری خاطرات رزمندگان استان است و باید نسبت به آن اهتمام ویژه داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار