به گزارش دفاعپرس از خرمآباد، مجمع جهادگران بسیج سازندگی استان لرستان در بیانیهای تأکید کرد: در این روزهایی که زمزمه احیای مجدد جهاد سازندگی به گوش میخورد، لزوم توجه دوباره به دغدغههای مقام معظم رهبری شدیداً احساس میشود و در همین راستا باید قالب احیا بهگونهای انجام گیرد که همان دو وجه «مردمی بودن» و «خودجوشی» در آن حفظ شود.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
جهادسازندگی تشکلی مردمی است که به فرمان امام خمینی (رحمةالله علیه) برای آبادانی کشور توسط نیروهای خودجوش بنا نهاده شد.
در سالیانی دولت این نهاد عظیم را در وزارت کشاورزی ادغام و وزارت جهاد کشاورزی را به وجود آورد؛ مقام معظم رهبری در زمان ادغام ۲ وزارتخانه، نگرانی خود را از موضوعی که آن را هضم شدن تجربههای موفق در ساختار جدید بود، عنوان کرد.
رهبر معظم انقلاب در ادامه نگرانیهای خود برای از بین رفتن فعالیتهای جهادی، طرح بسیج سازندگی را مطرح کردند که آن خدمات بیشائبه و آن خیر و برکات از بین نرود.
امروزه هزاران گروه جهادی در سامانه اطلس جهادی ثبت و دارای شناسه عملکردی و ساختاری با حضور و انتخاب و مدیریت نمایندگان گروههای جهادی با عنوان مجمع جهادگران در سه سطح شهرستان، استان و کشور بهصورت خودجوش در سراسر کشور، علاوهبر خدمات عمرانی و کشاورزی در قالب خدمات علمی، فرهنگی و هنری به مردم خدمت میکنند و محرومیتزدائی را به صورتهای بسیار نمایان در همه بخشها به وجود آوردهاند.
بخش عمده حرکتهای مخلصانه و محرومیتزدایی در مناطق روستایی و حاشیه شهرها توسط جهادگران بسیج سازندگی رقم میخورد.
حال که گروههای جهادی با نگاه مردمی و تفکر انقلابی به این سطح از شکوفایی و استعداد رسیدهاند، طرح احیای جهاد سازندگی شنیده و مجدداً در حال کلید خوردن است.
در این روزهایی که زمزمه احیای مجدد جهاد سازندگی به گوش میخورد، لزوم توجه دوباره به دغدغههای مقام معظم رهبری شدیداً احساس میشود و در همین راستا باید قالب احیا بهگونهای انجام گیرد که همان دو وجه مردمی بودن و خودجوشی در آن حفظ شود.
قالبی، چون تشکیلات اداری مانع وجودی فعالیت جهادی است و حتی سنگی است برپای جهادگری که قصد دارد فعالیتی را انجام دهد.
اکنون که نهال حرکتهای جهادی کشور با رهنمودهای مقام عظمای ولایت به درختی تنومند تبدیل شده است، قرارگیری بدنه جهادی در ساختارهای دولتی و جدا کردن آن از بسیج به منزله گرفتن روح از جسم میباشد.
مجمع جهادگران لرستان به نمایندگی ۲ هزار و ۷۰۰ گروه جهادی استان ضمن قدردانی از تلاش و کوشش همه دغدغه مندانی که قدم در مسیر احیای این سازمان مقدس نهادهاند، اعلام میداریم که جهاد سازندگی باید مجموعهای باشد از نیروهای جهادی که قصد خدمت بیشائبه به مردم را دارند، نه پستهای سازمانی که قدرتطلبانی آنها را اشغال و هیچ نفعی به حال مردم نداشته باشد.
انتهای پیام/