به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، سردار سرتیپ «اسماعیل احمدیمقدم» فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی (داعا) صبح امروز در سومین همایش ملی حکمرانی متعالی اظهار داشت: مدرسه حکمرانی شهید بهشتی با هدف دستیابی به مرجعیت علمی در تربیت حکمرانی ملی تأسیس شده و لذا انتظار است که در پایان همایش راهنمای علمی و عملی خوبی برای مسئولان نظام تبیین کرده باشیم.
وی افزود: حکمرانی مفهوم چند وجهی و پیچیده و نسبی در دنیاست؛ لذا طبق آنچه در گفتمان بینالمللی مطرح میشود، رسیدن به حکمرانی خوب است و انسان برای رسیدن به این الگوها تلاشهای زیادی انجام داده است، اما امروز بانک جهانی به عنوان صادرکننده این الگو، نگاه منفعتگرایانه به موضوع دارد و توجهی به اصلاح جامعه بشری ندارد؛ بهعنوان مثال، آنها هرچه به افغانستان کمک کردند، اثری از آن دیده نشده است.
فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به اینکه ما به حکمرانی اسلامی میاندیشیم، ادامه داد: ما در مکتب اسلام و حکمت متعالی به استمرار رابطه حاکمانه معتقدیم به نحوی که راهبری بشر در آن ادامه مییابد.
احمدیمقدم گفت: یکی از مشکلات حکومتهای امروزی و مدرن حذف خداوند و تکبعدی کردن و وابسته کردن انسان به دنیای مادی است؛ در حالی که در اسلام حکومت کردن، برای خدمت به مردم و رساندن جامعه در مسیر سعادت و کمال مطلوب صورت میگیرد.
فرمانده داعا اظهار داشت: نگاه اسلام به حکومت یک نگاه ابزاری برای رسیدن جامعه به کمال مطلوب و ابزاری برای خدمت به مردم است؛ اما در غرب حکومت و قدرت یک هدف محسوب میشود؛ یعنی کسب قدرت هدف سیاست است.
وی در ادامه به موضوع جمعیت و تغییرات آب و هوایی اشاره و عنوان کرد: عدم توجه به شریعت و دستورات الهی در غرب موجب شده که طبق برآوردها، تا حدود ۳۰ سال آینده مواد غذایی کمیاب شود؛ به عبارت دیگر، مدرنیزم منجر به سعادت که نشد هیچ، بلکه باعث تخریب تمام زیرساختهای ایجاد شده در طبیعت شده است به نحوی که عنوان میشود در سال ۲۰۵۰ میلادی نسل بنیانگذاران زندگی مدرنیسم به خطر میافتد.
احمدیمقدم اضافه کرد: فلسفه حاکم در نظام جمهوری اسلامی ایران و مبنای تشکیل حکومت، حکمت متعالیه و انجام تکلیف الهی و رساندن انسان به حیات طیبه است که بر اساس این مکتب، حکمرانان در برابر خداوند و مردم پاسخگو هستند.
انتهای پیام/ 231