امام جمعه بندرانزلی:

مرزداران ایران با ایثارگری حسرت نفوذ را بر دل دشمنان گذاشته‌اند

حجت‌الاسلام «شمس‌الدین» گفت: مرزداران با ایثارگری حسرت نفوذ را بر دل دشمنان گذاشته‌اند و خواهند گذاشت؛ این راه ادامه دارد و این نور خاموش شدنی نیست، زیرا راه شهدا راه اولیاء و انبیای الهی است.
کد خبر: ۴۸۸۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۳ - 09November 2021

مرزداران با ایثارگری حسرت نفوذ را بر دل دشمنان گذاشته‌اند/ راه شهدا راه مستمر اولیاء و انبیای الهی است

به گزارش دفاع‌پرس از رشت، حجت‌الاسلام «سید عبدالجواد شمس‌الدین» امام جمعه شهرستان «بندرانزلی» امروز در مراسم سومین روز شهادت «رضا هدایتی» سرباز مدافع وطن که در گلزار شهدای انزلی برگزار شد، اظهار داشت: خداوند متعال در قرآن کریم مسئله مرگ و ترک دنیا را یک امر عمومی برای همه بیان کرده است.

امام جمعه بندرانزلی با تاکید بر اینکه در فانی بودن دنیا و موجودات شک و تردیدی نیست، تصریح کرد: بعضی انسان‌ها به گونه‌ای زندگی می‌کنند که عاقبت سوء گریبان‌گیرشان می‌شود، اما افرادی اهل رستگاری هستند و عاقبت عمرشان به سعادت ختم می‌شود.

وی بهترین دعا را طلب عاقبت خیر دانست و افزود: مرگ شکل‌های مختلف دارد، اما شهادت در راه خدای متعال سعادتمندانه‌ترین نوع مرگ است و اگر کسی عاقبت امرش به شهادت در راه خدا ختم شد، بالاترین نوع مرگ و سعادت را دارد که اولیای الهی آن را از خداوند طلب می‌کردند.

حجت‌الاسلام شمس‌الدین خاطرنشان کرد: خدواند متعال شهید را انتخاب می‌کند و برای خانواده‌های معظم شهدا بهترین تسلی همین انتخاب از سوی خداوند است.

وی با بیان اینکه شهدا ویژگی‌های فراوانی دارند که از جمله آن عزت برای خانواده و جامعه است، تاکید کرد: خود شهید طبق فرموده قرآن کریم نزد پروردگار از روزی برخوردار است.

امام جمعه بندرانزلی با بیان اینکه ۴۳ سال است که دشمنان در صدد ضربه زدن به امنیت و انسجام کشور هستند، متذکر شد: مرزداران ما به گونه‌ای شجاعانه ایستادگی می‌کنند که پای دشمن را از کیان کشور قطع کنند و این جوانان با ایثارگری حسرت نفوذ را بر دل دشمنان گذاشته‌اند و خواهند گذاشت؛ این راه ادامه دارد و این نور خاموش شدنی نیست، زیرا راه شهدا راه اولیاء و انبیای الهی است.

وی افزود: امروز ما نسبت به راه شهدا دو وظیفه مهم داریم؛ اولین وظیفه این است که برای پدر و مادر این شهید هر کدام یک رضا باشیم و نگذاریم جای خالی جوان خود که همه دارایی‌شان بود را حس کنند و نکته دوم تدوام راه شهید است و همه ما باید تلاش کنیم در حفط امنیت کشور و حریم ایمان و تقوا در جامعه کوشا باشیم.

سرهنگ «علی ندرخانی» جانشین فرماندهی مرزبانی استان گیلان نیز در این مراسم به قرائت پیام فرماندهی مرزبانی جمهوری اسلامی ایران پرداخت و اظهار داشت: شهدا تمام وجود و هستی خود را دادند تا ما در امنیت و آسایش کامل باشیم.

جانشین فرماندهی مرزبانی استان گیلان با بیان اینکه افتخار می‌کنیم به عنوان سرباز ولایت تا آخرین نفس پای نظام و ولایت و انقلاب هستیم، تصریح کرد: این امنیت و اعتدال مرهون خون شهدای عزیز عرصه نظم و امنیت و مدافع وطن است و الحمدلله نظام جمهوری به رهبری داهیانه حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله‌العالی) مقتدر و با عزت است.

شهید «رضا هدایتی» سرباز وظیفه اهل شهرستان «بندرانزلی» حین انجام وظیفه و در درگیری با اشرار در منطقه مرزی شهرستان «سردشت» از توابع استان «آذربایجان غربی» به شهادت رسید و پیکرش پس از تشییع در گلزار شهدای شهرستان «انزلی» به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها