به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، دکتر سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در آیین افتتاحیه همایش ملی "فرهنگی غدیر، الگوی تمدن و سبک زندگی اسلامی" که در تبریز برگزار شد، اظهار داشت: مسلمانان علی رغم اینکه در صدر اسلام با وجود همه مشکلات توانستند اتحاد بزرگی را به وجود بیاورند، اما با رحلت پیامبر اسلام، قدرت یابی مسلمانان در حوزههای علمی، اقتصادی و نظامی ادامه پیدا نکرد؛ زیرا با قدرت یابی غرب بعد از رنسانس و نفوذ کینه حال و روز مسلمانان هر روز بدتر از قبل شد.
صلاحی با بیان اینکه دولت اسلامی دولتی است که ستون و محور اصلی آن رهبری عزیز است، ادامه داد: رسالت بزرگ ما رفتن به سوی تمدن بزرگ اسلامی است که بنیانگذار این تمدن، امام خمینی (ره) بودند و مقام معظم رهبری آن را استمرار بخشیدند.
وی افزود: با توجه به فرامین حضرت امام (ره) برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی، وحدت مسلمانان بسیار مهم است که در گذشته پنج مشکل اساسی سر راه شکل گیری این تمدن وجود داشت که وجود هواهای نفسانی، دولت های مستبد، استعمار، آخوندهای درباری و جریانات غرب گرا در جهان اسلام از جمله این مشکلات بود.
صلاحی تاکید کرد: برای ایجاد تمدن اسلامی علاوه بر شناسایی ظرفیت های فکری، معنوی ومادی و همچنین شناسایی و تلاش برای رفع موانع، باید نقشه راه تمدن را ترسیم کرد.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور نقش اساسی ملت بویژه نخبگان، دانشمندان و اساتید بسیجی را بسیار مهم و تاثیرگذار خواند و تصریح کرد: هیچ کس به نمایندگی از ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی حق عقب نشینی در مقابل خواسته های سلطه جویانه آمریکای جنایتکار را ندارد.
وی با اشاره به اینکه اقتدار امروز ایران اسلامی که قدرت های جهانی توان مقابله با آن را ندارند با لبخند آمریکاییها بوجود نیامده است، خاطرنشان کرد: اقتدار ایران با روحیه جهادی ایجاد شده و بی تردید این روحیه باید در اقتصاد نیز حاکم باشد و غرب گرایان ایرانی بدانند که ملت مسلمان ایران پیروزی های بزرگ به دست آمده در مبارزه با آمریکا و غرب را در میدان اقتصاد نیز با الگو قرار دادن اقتصاد مقاومتی تکمیل خواهد کرد.
رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاههای آذربایجان شرقی در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به محورهای این همایش، اظهار داشت: فرهنگ غدیر و الگوی تمدن، فرهنگ غدیر و الگوی رفتاری اهل بیت (ع)، فرهنگ غدیر و بررسی سبک زندگی مقام معظم رهبری، فرهنگ غدیر و مدیریت اسلامی و فرهنگ غدیر و آموزههای مدیریتی و تربیتی از جمله محورهای اصلی این همایش است.
وی عنوان داشت: تعداد ۲۵۸ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که از این تعداد ۱۴۲ مقاله در مجموعه مقالات این همایش منتشر شده است.
پرویز آژیده رئیس دانشگاه تبریز هم در این همایش با بیان اینکه تفسیر حقیقی غدیر، تکمیل دین، تثبیت اسلام و تضمین استمرار آن است، افزود: باور ما این است که تمدن حقیقی در پایبندی به فرهنگ غدیر است.
وی بیان کرد: امروز در دانشگاههای ما در زمینه اشاعه فرهنگ غدیر تلاش های زیادی انجام می شود که یک اتفاق مبارکی است؛ بنابراین دشمنان ما همیشه سعی کرده اند تا قرآن را از ما بگیرند و یا بین مسلمانان و قرآن فاصله ایجاد کنند.
رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به اینکه مسلمانان می دانند که عزت و سعادت مسلمانان و بشریت در انس به قرآن و عمل به آن است، یاد آور شد: عمل به قرآن و بازگشت حقیقی به آن بهترین و مهمترین تذکر به مسلمانان است.
حجت الاسلام ولایی نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا نیز با بیان اینکه غدیر هویت جامعه دینی است، گفت: واقعه غدیر بزرگترین واقعهای است که پس از رسالت پیامبر اتفاق افتاده؛ زیرا استمرار ولایت را تضمین کرد.