به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، محمد حاجیرحیمی مسئول کمیته خادمین قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج در خصوص برگزاری اولین دوره «توانمندسازی شبکه خادمین شهدا» اظهار داشت: این دوره از تاریخ ششم آبان آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد و پیش بینی شده که بیش از هزار نفر از خادمان شهدا در این دورهها شرکت کنند.
وی افزود: این دورههای آموزشی و تربیتی با حضور مسئولان کمیته خادمین مراکز استانها و شهرستانها در دو محور آموزش سبک زندگی شهدا و توانمندسازی خادمان شهدا برگزار میشود. از آنجایی که خادمان شهدا وظیفه حضور در یادمانهای دفاع مقدس برای ارائه خدمات به زائران راهیان نور برعهده دارند، باید با مکتب شهدا و دفاع مقدس آشنا باشند و معرفت شهدا را در رفتار و اعمالشان پیادهسازی کنند تا بتوانند فرهنگ شهدا و دفاع مقدس را در شهرهای خودشان ترویج دهند.
حاجیرحیمی با بیان اینکه خادمان شهدا بهعنوان تشکل مردمی ایفای نقش میکنند، گفت: بعد از گذراندن دورههای توانمندسازی، نقش زیادی در راهاندازی تشکلهای خادمین در شهرهایشان ایفا میکنند. آنها از این طریق میتوانند هم ترویج دهنده فرهنگ شهدا باشند و هم مبلغی برای راهیان نور؛ تا هم عاملی برای تشویق نسلهای امروزی برای بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس باشند و هم اینکه در آماده سازی و نحوه میزبانی از زائران شهدا با خوی و منش شهدایی رفتار کنند.
مسئول کمیته خادمان شهدای قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج تصریح کرد: موضوعاتی همچون رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی در کنار مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن اهمیت زیادی دارد و خادمان شهدا در زمینه فعالیتهای فرهنگی تلاش میکنند، چرا که معتقدیم هیچ حرکت فرهنگی اثرگذارتر از فرهنگ جهاد و شهادت نیست و با توجه به اثرگذاری اردوهای راهیان نور، خادمان شهدا میتوانند در فرهنگ سازی دفاع مقدس در کشور موثر واقع شوند.
وی با اشاره به جزئیات دورهای توانمندسازی خادمین شهدا گفت: این دوره ویژه برادران است که تا ۶ آذرماه ادامه دارد و دوره توانمندسازی خواهران خادم الشهید در بهمن ماه با حضور مسئولان کمیته خادمین مراکز استانهای سراسر کشور برگزار میشود. در روز نخست از این دوره سه روزه شاهد حضور خادمان شهدا در یادمان بیت المقدس هستیم و بعد از سیر پذیرش و تجهیز شدن این عزیزان در قرارگاه خادمین، جلسات توجیهی برگزار میشود. افتتاحیه در معراج شهدای اهواز (پادگان شهید محمودوند) خواهد بود و سپس دوره سه روزه در یادمان طلائیه با برگزاری کارگاههای آموزشی برگزار میشود. این دوره با اعزام خادمین شهدا در یادمان نهرخین، روایتگری و تشریح عملیات کربلای ۴ و برگزاری مراسم اختتامیه در یادمان شلمچه به پایان میرسد.
حاجیرحیمی به نقش ویژه خادمین شهدا در شرایط کرونایی برای خدمت به مردم گفت: بعد از پیدایش بیماری کرونا حدود ۷۰۰ گروه جهادی با حضور خادمین شهدا در استانهای سراسر کشور تشکیل شد و این گروهها تا امروز نقش ویژهای در غربالگری، ضدعفونی کردن معابر، کمک به مدافعان سلامت، تدفین متوفای کرونایی، حضور در طرح شهید سلیمانی در امر واکسیناسیون و کمکهای معیشتی برای نیازمندان و. ایفا کردهاند.
حاجیرحیمی در بخش دیگری از صحبتهایش از طرح حضور خادمین شهدا در مزار شهدا در پنجشنبه هر هفته خبر داد و گفت: در این طرح مقرر شده است که همان برنامههایی که با حضور خادمان شهدا در یادمانهای دفاع مقدس برگزار میشود، پنجشنبههای هر هفته در مزار شهدا برگزار شود تا حس و حال معنوی یادمانهای دفاع مقدس در مزار شهدا هم طنین افکن شود؛ و با برنامههایی همچون روایتگری دفاع مقدس و استقبال از عاشقان شهدا، برگزاری ایستگاههای صلواتی، فضاسازی دفاع مقدس و ... این برنامه در مزار شهدا برگزار میشود.
وی در خصوص افزایش ثبت نام داوطلبان خادمین شهدا برای حضور در مناطق دفاع مقدس نیز ابراز داشت: بیش از ۷۵ هزار نفر داوطلب خادمی شهدا هستند که از این همه ظرفیت نمیتوانیم در یادمانهای دفاع مقدس استفاده کنیم. چون تعداد آنها از تعداد خادمان مورد نیاز در یادمانها بیشتر است. میتوان از این ظرفیت عظیم خادمان شهدا در طرح پنجشنبهها در مزار شهدا استفاده کرد تا هم حال و هوای معنویتری در مزار شهدا حاکم شود و هم اینکه خادمین شهدا بتوانند به ایفای نقش برای استقبال از عاشقان شهدا بپردازند و در این زمینه بکارگیری شوند.
انتهای پیام/ 141