مسئول سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت:

اقتدار نیروهای مسلح ایران بی‌نظیر است

سردار عصار گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تجربه هشت ساله دفاع مقدس، توان دفاعی و نظامی کشور را به اوج اقتدار رسانده‌اند و به همین دلیل بدیلی برای نیروهای مسلح ایران وجود ندارد.
کد خبر: ۴۸۹۹۰۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۶ - 21November 2021

بدیل برای نیروهای مسلح ایران وجود ندارد/ اقتدار این نیروها با  تجربه دفاع مقدس و ارتقا توان دفاعی به اوج رسیده است

سردار «محمد‌تقی عصار» مسئول سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در ارومیه، در خصوص چرایی تمرکز دشمن بر توان دفاعی ایران اظهار داشت: دلیل این رفتارها این است که امروزه دشمن به توان بازدارندگی نیروهای مسلح ایران پی برده است. اکنون شرایط و جایگاه ایران به برکت دفاع مقدس نسبت به گذشته فرق کرده بطوری که به اذعان بسیاری از سران کشورها در برآورد توان نظامی ایران، آن را بسیار قدرتمندتر از قبل می‌دانند. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تجربه هشت ساله دفاع مقدس، توان دفاعی و نظامی کشور را به اوج اقتدار رسانده‌اند و به همین دلیل بدیلی برای نیروهای مسلح ایران وجود ندارد.

سردار عصار روحیه اعتقادی نیروهای مسلح ایران را یکی از عوامل پیروزی و پیشرفت دانست و گفت: اقتدار نیروهای مسلح علاوه بر روحیه جهادی ارتقای تجهیزات است که  قابل مقایسه با گذشته نیست. نخبگان نیروی مسلح با اتکا به علم و دانش روز آنچه که نیاز است را تامین کرده‌اند تا جایی که  درخواست‌های بسیاری از کشورهای مختلف برای خرید تسلیحات وجود دارد.

وی توضیح داد: موقعیت جغرافیای ایران در جهان حائز اهمیت است و این موقعیت جغرافیایی که باعث شده به تمام نقاط دنیا دسترسی داشته باشد می‌تواند از مولفه‌های اقتدار ایران به‌شمار رود. در حوزه دیپلماسی دفاعی نیز نسبت به گذشته به اقتدار رسیده است و آینده خیلی بهتری هم خواهد داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار