مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا:

۴۷ شرکت دانش‌بنیان در سازمان بسیج علمی سپاه کربلا فعالیت می‌کنند

«موذن» از فعالیت ۴۷ شرکت دانش‌بنیان در سازمان بسیج علمی سپاه کربلا خبر داد.
کد خبر: ۴۹۰۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۴ - 22November 2021

۴۷شرکت دانش بنیان در سازمان بسیج علمی سپاه کربلا فعالیت می‌کنندبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، «محمد هادی موذن» مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا امروز در دیدار با مسئولین و نخبگان اقشار بسیج با نماینده ولی فقیه در مازندران که به مناسبت هفته بسیج در مجتمع اهل بیت (ع) ساری برگزار شد، اظهار داشت: تاکنون هزار و ۴۷۷ نفر بسیجی ۷۸۰ نفر را حمایت مالی و مابقی مورد حمایت معنوی قرار گرفتند.

وی افزود: در استان مازندران ۴۷ شرکت دانش‌بنیان وجود دارد، ۱۴ جشنواره و نمایشگاه برگزار کردیم، در استان سه هزار و ۵۰۰ عضو هیات علمی در حال آموزش هستند.

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا با اشاره به عدم باور و عدم استقبال از کار‌های نخبگان بسیجی در مازندران گفت: تقاضا داریم که مدیرانی در این حوزه فعال باشند که به این حوزه و همچنین بخش فناوری و نوآوری استان توجه کنند.

موذن با بیان اینکه یکی از سازمان‌هایی که در سطح استان مازندران از نخبگان و مبتکران دانشگاهی حمایت می‌کند سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران است که حمایت‌هایش بلاعوض است، اظهار کرد: خانه نخبگان در مرکز استان تشکیل شده و ۲۴۰ نفر از نخبگان فناور استانی در این خانه عضویت دارند.

وی با بیان اینکه از مجموع نخبگان حدود ۷۰ نفر در مرکز استان و بقیه در خانه نخبگان شهرستان‌های عضویت و فعالیت دارند، بیان داشت: ۶میلیون تومان کمک بلاعوض به طراح آماتور و برای طرح‌های نیمه صنعتی و صنعتی تا سقف ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض ارائه می‌شود.

موذن با بیان اینکه حمایت معنوی سازمان بسیج برای برخی از مبتکران بیشتر از حمایت مادی است، بیان کرد: در بحث پشتیبانی از جبهه مقابله با کرونا، یخچال نگهداری واکسن و فرآورده‌های خونی داشتیم، اما برای ارسال واکسن به مناطق صعب العبور با چالش مواجه بودیم که یخچال با قدرت نگهداری واکسن تا ۴۸ ساعت بدون برق با همکاری شرکت ابتکار تجهیز طب یکتا تولید و در دست بهره برداری است.

وی به حمایت از طرح‌های حوزه زنبورداری اشاره کرد و افزود: دستگاه افزایش ایمنی و محصول زنبور عسل و دستگاه زهرگیر فرکانسی زنبور عسل نیز با حمایت سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا تولید و به بهره برداری رسید و اکنون به کشور‌های آلمان، آمریکا وکانادا صادرات هم می‌شود.

این مسئول از حمایت این سازمان برای ساخت دستگاه روپوش کاغذ کلاسه برای اولین در ایران اسلامی خبر داد و افزود: شرکت‌هایی از استان‌های اصفهان و تبریز به دنبال خرید دستگاه این مخترع هستند.

وی از تولید انواع جلیقه بادی و نجات در شهرستان نور با حمایت این سازمان خبر داد و اظهار داشت: در مرکز رشد شهرستان جویبار دستگاه تولید ماسک تمام اتوماتیک نیز ساخته شد.

موذن به فعالیت هشت مرکز رشد در شهرستان‌های ساری، بهشهر، قائمشهر، آمل و بابل اشاره کرد و گفت: ۴۷شرکت دانش بنیان با ۲۵۷ نفر عضو نیز ذیل سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا فعالیت دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها