مدیر ادبیات و تاریخ اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان خبر داد؛

معرفی نفرات برگزیده مرحله استانی دهمین دوره جایزه ادبی یوسف در لرستان

معرفی نفرات برگزیده مرحله استانی دهمین دوره جایزه ادبی یوسف در لرستان «دهقانی» گفت: نفرات برگزیده شرکت‌کننده در مرحله استانی دهمین دوره جایزه ادبی یوسف در لرستان، در محورهای مختلف جشنواره معرفی شدند.
کد خبر: ۴۹۰۸۹۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۲ - 25November 2021

نفرات برگزیده مرحله استانی دهمین دوره جایزه ادبی در لرستان معرفی شدند

«عصمت دهقانی» مدیر ادبیات و تاریخ اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس درخرم‌آباد، با بیان اینکه در سال‌جاری حضور نویسندگان و شاعران لرستانی در جشنواره‌های ادبی در مقایسه با سنوات گذشته چشمگیر بود، اظهار داشت: نفرات برگزیده شرکت‌کننده در مرحله استانی دهمین دوره جایزه ادبی یوسف (داستان کوتاه دفاع مقدس و مقاومت)، طبق نظر هئیت داوران در محورهای مختلف جشنواره معرفی شدند.

وی افزود: در این مرحله از مسابقات شرکت‌کنندگان آثار خود را در محورهای عمومی دفاع مقدس (رزمندگان، جانبازان، مادران شهدا، شهدای مفقودالاثر و...)، مدافعان حرم و مدافعان سلامت، در ۲ گروه سنی بزرگسال و کودک و نوجوان به دبیرخانه ارسال کردند.

دهقانی ضمن تشکر از تمامی خبرگزاری‌ها و اصحاب رسانه که در انتشار فراخوان جشنواره‌های ادبی، همکاری لازم را با اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان لرستان داشتند، افزود: دبیرخانه استانی دهمین دوره جایزه ادبی یوسف در استان لرستان، در مرداد جهت دریافت آثار تشکیل شد و تا پایان مهر شرکت‌کنندگان آثار خود را به دبیر خانه ارسال کردند.

مدیر ادبیات و تاریخ اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان تصریح کرد: پس از داوری آثار در سه مرحله توسط هئیت داوران، در بخش عمومی دفاع مقدس «سید مهدی موسوی» از «خرم آباد»  نفر اول، «منصور آسترکی» از شهرستان «دورود» و «ناهید گودرزی» از شهرستان «الیگودرز» به‌طور مشترک دوم و «لیلا غلامی ونوول» از شهرستان «خرم‌آباد» موفق به کسب مقام سوم شدند.

وی بیان کرد: در بخش مدافعان حرم؛ «نسرین نیازی» از خرم‌آباد به‌عنوان نفر برگزیده معرفی شد و هیئت داوران اثر هیچ‌کدام از آثار ارسالی دیگر در این بخش را حائز رتبه اعلام نکردند.

دهقانی گفت: در بخش مدافعان سلامت «پروانه قبادی‌کیا» و «یوسف علی بیرانوند» هر دو از «خرم‌آباد» به ترتیب موفق به کسب مقام اول و دوم شدند و هئیت داوران اثری را حائز رتبه سوم ندانستند.

مدیر ادبیات و تاریخ اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان ادامه داد: در بخش ویژه شهدا؛ «سیدمهدی موسوی» از خرم‌آباد، «خدایار آزادی» از «دورود» و «لیلا پرون» از «پلدختر» به ترتیب موفق به کسب مقام اول تا سوم شدند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین آثار «نرگس احمدی» از «خرم‌آباد»، «محمود سیف» از «دورود»، «آنیتا بیرانوند» از «خرم‌آباد»، «آرش رضایی» از «ازنا» و «لیلا همتی» از «خرم‌آباد» نیز شایسه تقدیر اعلام شدند.        

دهقانی خاطرنشان کرد: در گروه سنی کودک و نوجوان نیز داستان «رهام بشیری» از «اشترینان» با محوریت مدافعان سلامت شایسته تقدیر شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین