به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، روزنامه انگلیسی زبان «تهران تایمز» در آستانه ازسرگیری مذاکرات وین، به تحلیل رویکرد رژیم صهیونیستی در افزایش لفاظیهای جنگ طلبانه علیه ایران پرداخت و اینگونه استدلال کرد که این گزافه گوییها تا واقعیت فاصله زیادی دارد.
تهران تایمز در این باره نوشت: روز گذشته، بلافاصله بعد از اتمام تور منطقهای، «علی باقری» معاون سیاسی وزارت خارجه ایران که سرپرستی تیم مذاکره کننده این کشور در وین را به عهده دارد؛ وارد پایتخت اتریش شد.
این در حالی است که همزمان با آغاز دور هفتم گفتوگوها میان ایران و ۱+۴، فضا لبریز از لفاظیها و تهدیدهای نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران است.
این دور از گفتوگوها روی رفع تحریمهای ظالمانه و غیرانسانی آمریکا علیه ایران متمرکز است و طرفین مذاکره با دیدگاههای واقع بینانه در راستای حصول توافق گرد هم میآیند حال آنکه رژیم صهیونیستی به آمریکا درباره بازگشت به توافق اولیه برجام هشدار داده و ایران را هم با حملات ویرانگر تهدید میکند.
تهران تایمز مینویسد: به نظر میرسد که مقامات سابق و فعلی اسرائیل برای ایجاد نوعی نابسامانی در راستای تحت الشعاع قرار دادن مذاکرات وین با یکدیگر متحد شدهاند. برای رسیدن به این مقصود، آنها به اتهام زنیهای بیاساس خود مبنی بر اینکه ایران به دنبال دستیابی به سلاح هستهای در بازه زمانی مشخصی است؛ ادامه میدهند و این کشور را با حمله نظامی تهدید میکنند.
برای مثال، «یوسی کوهن» رئیس سابق موساد از تل آویو خواسته تا گزینه حمله نظامی به تأسیسات هستهای ایران را با جدیت پیگیری کند.
«رام بن باراک» رئیس کمیته نظامی و سیاست خارجی کنیست هم مدعی است گزینه حمله نظامی باید روی میز باشد، اما توسل به آن به زمانی موکول شود که هیچ انتخاب دیگری باقی نمانده است.
تهران تایمز ادامه میدهد: بسیاری بر این باورند که تهدیدهای رژیم صهیونیستی تو خالی است و با این هدف انجام میشود که ایران را وادار به مصالحه بیشتر پای میز مذاکره کند حال آنکه آمریکا هم از اقدامات تل آویو ناراضی است.
البته، برخی از صهیونیستها هم باور ندارند که میان واشنگتن و تل آویو اختلافی (درباره ایران و موضوع برجام) وجود دارد و اگر هم وجود داشته باشد؛ آن را سطحی تلقی میکنند و اینکه در نهایت آنها با یکدیگر همپوشانی دارند.
اما این روزنامه یادآوری میکند: صرف نظر از این موضوع، توانمندیهای نظامی رژیم صهیونیستی کاستیهای زیادی دارد که گزینههای پیش روی آنها را برای تدارک حمله به ایران محدود میکند و حتی تندروترین کارشناسان اسرائیلی هم به دیده تردید به این مسئله نگاه میکنند.
به اذعان یکی از کارشناسان مطالعات خاورمیانه در اندیشکده شورای روابط خارجی، اگرچه نخست وزیران رژیم صهیونیستی زبان تیزی (در لفاظی علیه ایران) دارند، اما تاکنون از خرابکاری و ترورهای هدفمند فراتر نرفتهاند.
از طرفی این گمانه زنی وجود دارد که رژیم صهیونیستی روی کشورهای عربی که اخیراً به عادی سازی روابط روی آوردهاند؛ حساب باز کرده حال آنکه هیچ کس در سطح منطقه حاضر نیست صدمات ناشی از ماجراجوییهای اسرائیل را به جان بخرد.
تهران تایمز در نهایت مینویسد: به نظر میآید که رژیم صهیونیستی هم میداند در موضوع ایران منزوی است و احتمالاً به همین دلیل هم هست که بی وقفه رسانههای جهان را با بیانیههای تحریک آمیز علیه ایران تغذیه میکند. اما در انتهای کار، نتیجه این اظهارات آتشین بسیار کم رونقتر از آن جنگ ویرانگری است که درباره آن لاف میزنند.
انتهای پیام/ ۱۳۴