به گزارش دفاعپرس از یزد، حجتالاسلام «سید ابراهیم حسینی» امام جمعه «ابرکوه» در خطبههای نمازجمعه این هفته اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نگاهی متعالی به جایگاه قانون اساسی دارند و از آن به عنوان میثاق بزرگ ملّی و دینی و انقلابی ملّت یاد و عمل به آن را راه علاج اساسی دردهای کشور دانستند و تخلّف از آن را تخلّف از روال صحیح حرکت انقلابی جامعه میدانند.
به گفته خطیب جمعه ابرکوه وقتی قانون حمایت از معلولان در ۲۱ شهریور سال ۹۴ تقدیم مجلس شد بیش از ۲ سال طول کشید تا ۲۰ اسفند ۹۶ این قانون را به تصویب رساندند و در ۲۲ فروردین ۹۷ به تأیید شورای نگهبان رسید و به عنوان قانون حمایت از معلولان در اردیبهشت همان سال از سوی دولت برای اجرا به دستگاهها ابلاغ شد.
حسینی در ادامه گفت:، امّا دریغ از این حمایت که سه سال و نیم از ابلاغ این قانون گذشت که تاکنون اجرا نشد، کدام بیمهری به معلولان از این دردناکتر که آقایانی که شعارشان تدبیر و امید بود، روزنه امید را به روی ضعیفترین قشر آسیب دیده جامعه هم بستند، نمیدانم چرا در کشور ما قدرتی نیست کسانی را که در ادوار گذشته تاکنون قانون را دور زده اند، آنان را از حاشیه امن خارج کند و به استیضاح بکشاند؟
به گفته امام جمعه ابرکوه روزهای گذشته نمایندگان مجلس به سوّمین گزینه دولت برای وزارت آموزش و پرورش رأی اعتماد داد، امیدوارم آقای نوری بتواند این کشتی توفان زده را از دریای پر تلاطم آسیبها گذرانده و به ساحل نجات برساند.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ابرکوه یادآور شد: آموزش و پرورش برخلاف دیدگاه مسئولان در دهههای پس از انقلاب تا کنون که عملاً نسبت به آن ساده انگاری داشتهاند بسیار مهم و پر مسئولیّت است و تأثیر گذاری این مجموعه در کشور مورد غفلت قرار گرفت طوری که علاوه بر ظلم حقوقی و مادّی در بسیاری موارد مبتلا به مسئولان لایق و نالایق هم بود.
حسینی تصریح کرد: مسئولیت آموزش و پرورش را باید فردی کاردان، متعهد، متخصص، پیگیر و توانمند و مسلّط بر زوایای اداری، علمی، آموزشی و پرورشی و دارای روحیه قوی و مدیریّت انقلابی به عهده بگیرد نه اینکه بر مبنای حُب و بُغض و گرایشهای رابطهای کسی در مصدر کار قرار گیرد که سرانجامش ندامت و پشیمانی باشد.
وی افزود: وزیر، مسئولان وزارتخانه، مدیران کُل و شهرستانها باید دغدغه دین و دانش و نخبه پروری و علم آموزی و شخصیت سازی برای دانش آموزان داشته باشند، امیدوارم دولت سیزدهم تحوّل بخش وضع موجود باشد.
حسینی اظهار کرد: انتصاب جدید مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی روزنه امید دیگری را در اوایل کار دولت سیزدهم به روی انقلابیّون گشود، گرچه این شورا وظیفه اش بزرگداشت شعایر انقلاب است و با هدف تبیین و عمق بخشی به شعارها و تبلیغ صادقانه شکل گرفته و مردمی بودن مناسبتها را به تصویر کشید.
وی افزود: امّا به نظر میرسد بین آنچه که بوده و آنچه باید باشد فاصله زیاد هست، لازم است اولاً مأموریتهای تصریح شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکم انتصاب رییس جدید شورا به عنوان منشوری کوتاه و گویا عملی شود و نسبت به سهم بودجههای کلانی که تاکنون هر سال گرفت و به استانها و شهرستانها ندادند از این پس تجدیدنظر شود.
وی در ادامه گفت: دور جدید مذاکره که در وین آغاز شد تیم جدید دستگاه دیپلماسی دولت سعی دارد چشم انداز ادامه گفتگو را با محوریت لغو تحریمها ترسیم کند.
به گفته وی تیم مذاکرهکننده ایران توجّه داشته باشد نماینده کشوری است که در عرصههای میدانی، بین المللی، محور جبهه مقاومت است که پس از هشت سال آمریکا را در غرب آسیا قدرتمندانه زمینگیر کرد و خواب را بر محور شیطانی و مثلث عبری -عربی - غربی آشفته کرد طوری که ایران را کابوسی برای خود میدانند.
وی ادامه داد: باید هیات ایرانی هوشیارانه از منافع ملّی دفاع کنند و تأکید ما بر این است که مذاکره هستهای نیست بلکه برای لغو تحریمهاست و تأکید بر این است که نه فقط اشتباه گذشته تکرار نشود بلکه غربیها، بهای بدقولی خود را هم باید بپردازند و بدانند ایران هیچگاه تسلیم زور و تحریم و تهدید و فشار نمیشود.
انتهای پیام/