به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «مسعود بصیری» کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگویی با بیان اینکه نخستین نقش در مطالبه گری از دستگاهها را باید به نخبگان جامعه داد، اظهار داشت: نخبه لزوما به معنای کسی که دارای تحصیلات عالیه است تفسیر نمیشود، اما قطعا از میان کسانی که مدارج تحصیلی را طی میکنند، نخبگان بیشتری میتوان احصاء کرد.
وی با تصریح بر این موضوع که دانشجویان خط مقدم مبارزه با ظلم و ایستادگی در برابر استکبار جهانی و عوامل آن در داخل هستند، مطرح کرد: دغدغههای زیادی را میتوان به وسیله دانشجویان و قشر دانشگاهی در موضوعات مختلف، مورد کنکاش قرار داد و نسبت به رفع آنها اقدام کرد.
کارشناس مسائل سیاسی ۱۶ آذر روز دانشجو را فرصتی برای نگاهی مجدد به مسیر دانشجویی در مبارزه با امپریالیسم دانست و عنوان کرد: امپریالیسم همواره وجود داشته و خواهد داشت، زیرا تمامیت خواهی از ابتدای شکل گیری کلونیهای بشری وجود داشته است.
وی در عین حال اشاره کرد: البته ظواهر، نوع برخورد، نوع چالش و تنش و بستر و خواستگاه امپریالیسم در مرور زمان تغییر کرده است. دانشجویان برای گرفتن حقوق خود و تقسیم عادلانه ثروت و قدرت در حوزههای دیگر مبارزه کنند. امپریالیسم هیچ گاه از بین نمیرود و یک مبارزه دائم بین خیر و شر است.
بصیری با بیان اینکه اکوسیستمی که شرارت در آن ایجاد میشود هیچ گاه با تابلوی به انحطاط کشاندن بشر جلو نمیآید، گفت: ظاهر شرارت و امپریالسیم به عنوان یکی از بازوهای آن، به نام تمدن، خیر و بهره مندی از مواهب دنیوی و اخروی است، اما نیت آن همچنان شر است. دانشجو باید این مهم را درک کند و از شباهتهایی که بین خیر و شر وجود دارد، گزینه مناسب را انتخاب کند و برای مردم عامه جامعه که دغدغههای دیگری دارند آن را تبیین کنند.
کارشناس مسائل سیاسی در پاسخ به این سوال که چه تعداد دانشجو در ایران چنین نگاهی به امپریالیسم دارند بیان کرد: نمیتوان به صورت دقیق این سوال را پاسخ داد، اما انتظار این است که وضعیت دانشجویان در این زمینه بهتر باشد. دانشجو نباید درگیر جزوات و نمرات باشد، زیرا این باعث میشود دانشجو درگیر روزمرههایی شود که او را از هدف اصلی باز دارد.
منبع: رادیو گفتوگو
انتهای پیام/ ۹۱۱