به گزارش دفاعپرس از اردبیل، سرهنگ پاسدار «علی پیرجاهد» مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل اظهار داشت: بسیج سازندگی اردبیل در قالب گروههای جهادی از آغاز شیوع بیماری کرونا در استان اقدامات قابل توجهی در راستای محرومیتزدایی انجام داده که در هفته بسیج، همزمان با سراسر کشور ۱۱۶ پروژه عمرانی و محرومیتزدایی در استان افتتاح شد.
وی افزود: این پروژهها شامل ۱۵ پروژه عمرانی، پنج پروژه اقتصاد مقاومتی و ۲۷ مورد صندوق قرضالحسنه بود که در راستای محرومیتزدایی و مردمیاری به بهرهبرداری رسید.
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان اردبیل گفت: امروز بسیج سازندگی و گروههای جهادی استان اردبیل، میدانداران عرصه محرومیتزدایی و خدماترسانی هستند و در شرایط سخت موجود نیز بر خود وظیفه میدانند که در کنار مردم حضور داشته باشند.
وی با اشاره به فعالیت گروههای جهادی، گفت: گروههای جهادی استان اردبیل در ۶۲ عرصه در جهت خدمترسانی به مردم فعالیت میکنند و کار گروههای جهادی استان از زلزله کرمانشاه و سیل لرستان شروع شده است و همچنان در دوران کرونا تداوم دارد.
پیرجاهد ادامه داد: ما در استان اردبیل ۲ هزار گروه جهادی داریم که به خاطر رعایت دستورالعملهای بهداشتی فقط ۳۰۰ گروه جهادی در رزمایش «اقتدار جهادگران» برای گرهگشایی از مشکلات مردم مشارکت کردند.
وی تأکید کرد: بسیج با روحیه جهادی خود، تهدیدها را تبدیل به فرصت میکند و امروز حل مسائل و مشکلات موجود در استانها نیز با روحیه و عمل جهادی و انقلابی امکانپذیر است.
پیرجاهد گفت: در همان ایام اوایل شیوع کرونا، رزمایش کمکهای مؤمنانه پس از دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی، در استان اردبیل نیز آغاز شد و در ادامه به گفتمانسازی و فرهنگسازی پرداختیم؛ بهطوری که خوشبختانه مردم دیگر نیازی به حضور بسیج نداشتند و خودشان جهت کمک به مردم اقدام میکردند.
وی افزود: یک سری از کمکهای مؤمنانه پویش ملی بود؛ از جمله تهیه و توزیع غذای گرم و آزادی زندانیان، بخشی از اقدامات هم بهصورت پویش استانی بود که برای اولینبار در کشور انجام شد؛ از جمله توزیع نان صلواتی و ذبح قربانی که تمام اقشار مردم بهطور خودجوش در آن مشارکت کردند.
این مسئول با بیان اینکه ۱۲۵ میلیارد تومان کمکهای نقدی از طریق مردم جمعآوری و به نیازمندان اهدا شد، تصریح کرد: برای پوشش حداکثری و رفع محرومیت باید بعد از دوران کرونا این پتانسیلها و ظرفیتها در جهت حل مشکلات کشور از جمله اشتغال و ازدواج به کار گرفته شود.
به گفته مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اردبیل، در راستای کمک به مناطق درگیر کمآبی، مقرر شد تا از ظرفیتهای موجود در گروههای جهادی بسیج و تیپ ۳۷ سپاه حضرت عباس (ع) در قالب نهضت آبرسانی سیار استفاده شود.
پیرجاهد گفت: امسال با توجه به وجود تنش آبی در استان، بهصورت روزانه گروههای جهادی ۱۶۳ روستا را با ۲۶۶ تانکر آبرسانی میکنند و برای بسیج سازندگی ۹۰ میلیارد تومان اعتبار پیشبینی شده که در صورت تحقق اعتبارات، حدود هفت مجتمع آبرسانی راهاندازی و آب پایدار برای بیشتر روستاها تأمین میشود.
انتهای پیام/