سردار «علیرضا حیدرنیا» فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در کرج، در خصوص علت نامگذاری دوران جنگ تحمیلی به «دفاع مقدس»، اظهار داشت: رزمندگان و تمامی مجاهدان راه حقی که در عرصه نبرد مقدس با دشمن گام نهادند، گرانبهاترین ثروت و داشته خود را که جان عزیزشان بود، در طبق اخلاق گذاشتند و به فرمان ولی امر مسلمین در دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی لبیک گفتند.
وی با اشاره به اینکه در جنگ تحمیلی، تمام جبهه کفر در مقابل تمام جبهه اسلام قرار گرفت، افزود: جوانان برومند این مرزوبوم خالصانه، با ایمان قاطع و به تأسی از مولا و سرورشان حضرت سیدالشهداء (ع) پای در این عرصه گذاشتند؛ بنابراین همه این موارد موجب شد تا جنگ تحمیلی «دفاع مقدس» نام گیرد و بدون دلاورمردیهای این «شیران روز» و «زاهدان شب» و عدم تکیه آنها بر قیام عاشورای حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، این دفاع میسر نبود.
فرمانده سپاه استان البرز اذعان داشت: این جنگ با کثرت نفرات و تجهیزات ممکن نبود؛ بلکه ایمان، اراده، صلابت و جهاد فرزندان این مرز و بوم، موجب پیروزی ایران در جنگ تحمیلی شد. این دلاورمردان، عابدان صالح خدا بر روی زمین بودند که در جبهههای حق علیه باطل گام برداشتند و رشادتها و حماسههای بسیاری را آفریدند و موجب شدند این دفاع، مقدس شود.
سردار حیدرنیا عنوان کرد: رزمندگان با کمترین تجهیزات و امکانات، با استفاده از نیروی ایمان و جهاد توانستند بر دشمن تا بن دندان مسلح پیروز شوند؛ بنابراین جانبازان، ایثارگران و پیشکسوتان دفاع مقدس که در آن سالها شور و حماسههای بسیاری را آفریدند، مفاخری هستند که میتوانند برای جوانان امروز الگو باشند.
وی ادامه داد: همه عزیزانی که ارزشهای نظام و انقلاب را پاس داشتند و از کیان، آبرو، مال و ناموس مردم و تمامیت ارضی کشور نگهبانی کردند، الگوی جوانان هستند و نسل سوم و چهارم انقلاب اسلامی نیز با الگوگیری از رزمندگان دوران دفاع مقدس، پای در جبهه مقاومت و دفاع از حریم و حرم آلالله نهادند و با قوت و قدرت و با فرماندهی سیدالشهدای مقاومت، سردار حاج قاسم سلیمانی، ریشه شجره خبیث داعش را خشکاندند.
فرمانده سپاه استان البرز بیان داشت: با توجه به اینکه جوانان ما دوران دفاع مقدس را ندیدهاند، بازگویی خاطرات و تجارب رزمندگان و شهدا میتواند در آشنایی آنها با رشادتها و دلاورمردیهای فرزندان این مرزوبوم که موجب افتخار و آبروی ما در تمام دنیا شدند، تأثیر بسزایی داشته باشد؛ بنابراین ما باید برای آشنایی نسل جوان با حماسههای دوران دفاع مقدس تلاش کنیم.
سردار حیدرنیا خاطرنشان کرد: پیشکسوتان هشت سال دفاع مقدس نیز باید وارد عرصه شوند و با حضور در مراسم و برنامههای مختلف، مدارس و دانشگاهها و... خاطرات و افتخارات این دوران افتخارآمیز را بازگو کنند. جوانان نیز باید انگیزه داشته، پای کار بوده و بهدنبال بهرهبرداری و شنیدن این خاطرات و مجاهدتهای دوران دفاع مقدس باشند. به نظر من جوانان تشنه آموختن تجارب و رشادتهای رزمندگان دفاع مقدس هستند.
انتهای پیام/