به گزارش دفاعپرس از اهواز، حجت الاسلام «سید عبدالنبی موسوی فرد» در خطبه های این هفته نماز جمعه اهواز که در مصلای امام خمینی (ره) این شهر برگزار شد، اظهار داشت: در چند ماه فعالیت این دولت نباید انتظار معجزه داشت، باید به دولت فرصت داد تا بتواند گره های اقتصادی را بگشاید.
وی افزود: تا زیرساختها فراهم نشود محال است اتفاق خاصی بیفتد و دولت در حال فراهم کردن زیرساخت ها است که یکی از آنان اصلاح ساختار قانون بودجه سال آینده است.
خطیب جمعه اهواز در پاسخ به کسانی که معتقدند تا تحریم ها برداشته نشود و از بین نرود نخواهیم توانست بر مشکلات غلبه کنیم گفت: با آگاهی کامل می گویم آثار تحریم های ظالمانه و غیرقانونی بر اوضاع اقتصادی کشور ۲۰ درصد است و ۸۰ درصد مشکلات اقتصادی در داخل است و ربطی به تحریم ندارد.
حجت الاسلام موسوی فرد با بیان این که تحریمها پدیدهای شوم هستند متذکر شد: دولت سیزدهم در حال رفع این تحریمها از طریق مذاکره نتیجه گرا است. دولت سیزدهم مذاکره را برای مذاکره نمی خواهد ما مذاکره ای را قبول داریم که منجر به رفع و برداشتن تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی شود.
وی تصریح کرد: پیشرفت های دفاعی و فناوری در کشور ما در دوران تحریم شکل گرفت و اگر ساختارهای اقتصادی درست بود در دوران تحریم نیز شاهد گشایش ها و پیشرفت های اقتصادی میبودیم. به عنوان مثال کشور آلمان از دل جنگ توانست به پیشرفت و توسعه دست یابد.
امام جمعه اهواز، اصلاح ساختارهای اقتصادی، فرهنگ سازی، عقلانیت و تدبیر، تفکر انقلابی و جهادی، اصلاح ساختاری بودجه، تسهیل و تدوین قانون فضای کسب و کار، استفاده از نیروهای انقلابی پاک دست در مدیریت میانی و پایین دست را از مولفه هایی دانست که می تواند در اقتصاد کشور معجزه کنند.
وی در ادامه گفت: برداشتن امضاهای طلایی و حذف استفاده از رانت ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی نیز می تواند تاثیر مثبت در اقتصاد کشور و جلوگیری از سوء استفاده های اقتصادی به وجود آورد. فروش اموال مازاد شرکت ها و سازمان های دولتی همچون فروش ساختمان مجلل منطقه آزاد اروند می تواند هزینه های دولتی را کاهش داده و پول ناشی از فروش سرمایه و املاک دولتی را به اقتصاد کشور تزریق کند.
موسوی فرد در بخشی دیگری از خطبه نخست نماز جمعه با تبریک سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار به بیان فضایل و مناقب آن حضرت پرداخت و افزود: حماسه سازی حضرت زینب (س) در نهضت عاشورا و وقایع پس از آن، نشان داد که زن در حاشیه تاریخ نیست بلکه در بطن تاریخ است.
انتهای پیام/