هنر بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم شهادت است
«مصطفی عزیز الهی»گفت: هنرمندان باید از هنر که زبان مشترک تمام مردم جهان هست و بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم در زمینه شهدا و شهادت استفاده کند تا رسالتی که به عهده آنها هست به بهترین شکل انجام شود.
«مصطفی عزیزالهی» برگزیده جشنواره ملی فانوس در بخش خوشنویسی در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس اظهار داشت: عنوان اثری که به جشنواره ارسال کردم سرباز وطن بود که با خط شکسته نستعلیق نوشته بودم.
وی با بیان اینکه کار کردن در زمینه دفاع مقدس و مقام والای شهدا بسیار ارزشمند است ادامه داد: از نگاه بنده، هنرمندان باید از هنر که زبان مشترک تمام مردم جهان است و بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم در زمینه شهدا و شهادت استفاده کنند تا رسالتی که به عهده آنها است به بهترین شکل انجام شود.
عزیز الهی عنوان کرد: به عنوان مسئول انجمن خوشنویسی بسیج هنرمندان در حال اجرای یک طرح با عنوان کتابت بخشی از وصیتنامه 61 سردار شهید استان کرمان هستم که 24 خوشنویس و دو تذهیب کار از کل استان برای اجرای این طرح مشغول هستند که امیدوارم سریعتر کار جمع شود و به چاپ برسد که بدون شک کار تاثیرگذاری خواهد بود.
این خوشنویس کرمانی گفت: شرکت در جشنواره فانوس، کاری کاملا اتفاقی بود و اثری که برای دل خودم نوشته بودم به جشنواره ارسال کردم البته سطح کارم به شکلی بود که پیش از بینی انتخاب شدن را داشتم.
انتهای پیام/
