به گزارش دفاعپرس از یزد، «علی علیخانی» مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد در دومین یادواره شهدای حمل و نقل استان یزد با اشاره فرمان تاریخی امام راحل (ره) اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای عالی فرهنگی روز ۲۶ آذر روز حمل و نقل و رانندگان نامگذاری شده و روز یکم دی ماه نیز روز حمل و نقل جادهای و فاصله این دو مناسبت هفته حمل و نقل نام گذاری شده است.
وی با اشاره به وجود چهل شهید حوزه حمل و نقل استان اظهار داشت: از این تعداد ۲۲ شهید متعلق به راهداری و حمل و نقل جاده ای، ۱۰ شهید متعلق به راه آهن، ۵شهید متعلق به راه و شهرسازی، ۲شهید متعلق به شهرداری و یک شهید متعلق به فرودگاه هستند.
علیخانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به رویکرد خدمت محوری و محرومیت زدایی این یادواره ابراز داشت: برهمبن اساس ۳۳۰ بسته معیشتی هر بسته به یاد یک شهید، تهیه تعدادی جهیزیه نوعروسان بی بضاعتی هر جهیزیه به نام یک شهید، اعطای چهل وام قرض الحسنه به فعالان نیازمند این حوزه، نامگذاری بلوار پایانه به نام شهدای حمل و نقل، و راه اندازی مرکز نیکوکاری شهدای حمل و نقل در آینده نزدیک از برنامههای تدارک دیده شده این یادواره است.
دومین یادواره شهدای حمل و نقل استان با دبیری اداره راهداری و حمل و نقل جادهای و مشارکت اداره کل راه اهن، اداره کل فرودگاه، اداره کل راه و شهرسازی، شهرداری یزد، اتاق اصناف، بسیج اصناف، معاون راهبردی سپاه، معاونت امور عمرانی استانداری و سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد در محل پایانه مسافربری غدیر با حضور مسئولان ارشد استان برگزار شد.
انتهای پیام/