دیدار مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس یزد با جانباز ارتش جمهوری اسلامی ایران

دیدار مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس یزد با جانباز ارتش جمهوری اسلامی ایران سرهنگ «زارع» به‌همراه نماینده سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در استان یزد، با «بهروز دهقان مروستی» جانباز و رزمنده دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.
کد خبر: ۴۹۶۱۹۹
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۱ - 23December 2021

دیدار مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس یزد با جانباز ارتش جمهوری اسلامی ایرانبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد، سرهنگ «منصور زارع» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزد به‌همراه سرهنگ «مهدی نوری‌زاده» نماینده سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در استان و سرهنگ «غلامرضا جراحی» رییس کانون بازنشستگی آجا در استان یزد با «بهروز دهقان مروستی» جانباز و رزمنده دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار و از مقام این جانباز صبور و همسرش تجلیل کردند.

در این مراسم همچنین «فاطمه ذاکری» مسئول نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و «محمدرضا صمدی» مسئول پیشکسوتان دفاع مقدس اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزد نیز حضور داشتند.

«بهروز دهقان مروستی» از پیشکسوتان و جانبازان دفاع مقدس است که از تیپ ۵۵ هوابرد به جبهه اعزام شد و در اکثر عملیات‌های دفاع مقدس حضور داشت. همچنین به عنوان بادیگارد و محافظ نزدیکان امام موسی صدر نیز انجام وظیه کرد و در جنگ‌های چریکی نیز با شهید «چمران» شرکت داشت.

وی در عملیات «فتح المبین» بر اثر اصابت بمب خوشه‌ای از ناحیه سر و گردن و همچنین پا مورد اصابت جراحت گرفت و ترکش‌های مورد اصابت هنوز در ناحیه پا این جانباز عزیز وجود دارند.

همسر این جانباز نیز زینب‌وار و با تمام وجود، عشق و علاقه از این جانباز مراقبت کرده و در مراحل درمان و نقاهت پروانه‌وار در خدمت وی است.

در این دیدار مقرر شد خاطرات «بهروز دهقان مروستی» و همسرش گردآوری شود و هرچه سریع‌تر به رشته تحریر درآید تا علاقه‌مندان بتوانند از این خاطرات بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین