به گزارش خبرنگار دفاعپرس در زنجان، «سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» امروز در نشست شورای ترویج استان زنجان اظهار داشت: حیات هر جامعه به فکر و تمدن مردم وابسته است.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه تمدن اسلامی تمدنی غیر مادی و غایتنگر است، عنوان کرد: بالاترین ارزش این تمدن وصل الیالله و عینیت آن در شهادت است.
وی با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «شهادت یک قله است»، بیان کرد: به تعبیر ایشان این قله دامنهای دارد که باید آن را شناخت و به عنوان نمونه سبک زندگی شهدا ترویج داد.
هاشمی با بیان اینکه چون شهادت کمال انسانی و نقطه اوج است جامعه به شهادتطلبی نیاز دارد، گفت: افرادی مانند حاج قاسم سلیمانی طالب شهادت بوده و برای آن تلاش کردند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه ایثار با پایان دفاع مقدس پایان نیافته و ادامه دارد، ادامه داد: والدین شهدا نماد ادامه ایثار هستند برای مثال والدین شهدایی از استان زنجان سالهاست از بنیاد حقوقی دریافت نکردند که این افراد به عنوان نماد ایثار باید به جامعه معرفی شوند.
وی با اشاره به اینکه دستگاهها و سازمانها در راه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظایفی دارند، خاطر نشان کرد: برخی سازمانها مانند صدا و سیما باید بخشی از اعتبارات خود را در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هزینه کنند و یا بنا بر فرمایشات امام خامنهای هیچ گذر و معبری نباید بدون اسم شهدا باشد و شوراها در این زمینه باید به وظایف خود عمل کنند.
هاشمی با بیان اینکه گلزارها مراکز و قرارگاههای فرهنگی هستند و باید از ظرفیتهای آنها استفاده کرد، اضافه کرد: باید به نحوی از آنها حافظت کرد که برای آیندگان باقی بماند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ضرورت دیدارهای مستمر همه مسئولان کشور با خانواده معظم شهدا و ایثارگران گفت: رئیس جمهوری در این زمینه دستورات مناسبی صادر کردند و استمرار این دیدارها مهم است.
وی با بیان اینکه در پنج سال آینده، سن بیش از 50 درصد ایثارگران از 60 سال فراتر خواهد رفت، افزود: با توجه به بررسیهای صورت گرفته باید تأمین زمین و ساخت آسایشگاههای ایثارگران به سرعت آغاز شود.
انتهای پیام/