معاون سیاسی استاندار همدان تأکید کرد؛

ضرورت ترویج مکتب شهید سلیمانی

«باب‌الحوائجی» با بیان اينکه شخصیت سردار شهید سلیمانی را باید از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داد، گفت: ترویج تفکر، مکتب و گفتمان حاج قاسم امروز از همه ایام‌ انقلاب ضروری‌تر است.
کد خبر: ۴۹۶۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۱ - 25December 2021

امروز ترویج مکتب و گفتمان «سردار سلیمانی»  از همه ایام‌ انقلاب ضروری‌تر استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «مهدی باب‌الحوائجی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان امروز در ستاد بزرگداشت روز جهانی «مقاومت» و شهادت سردار شهید سلیمانی در استانداری همدان، اظهار داشت: در این‌گونه مراسم که زلف گفتمان‌ها به دفاع مقدس و تفکرات مقاومتی گره خورده، حیف است که از حبیب دل‌ها سردار شهید «همدانی» یادی نکنیم.

وی افزود: سردار شهید همدانی در زمینه جبهه مقاومت حرف‌هایی برای گفتن داشت و افتخاری خاص برای کشور و استان همدان است.

باب‌الحوائجی در ادامه گفت: ساده‌انگارانه است که تصور کنیم سردار شهید سلیمانی یک فرد عادی بود، بلکه شهید سلیمانی یک مکتب بود و یک گفتمان ایجاد کرد.

وی اظهار داشت: در کل دنیا ژنرال‌های نظامی فراوانی داریم، اما یکی از این نظامی‌ها سردار شهید سلیمانی است، کسی که در روز شهادتش همه مردم با دل و قلب و نه براساس تبلیغات و موج احساسات، آمدند.

معاون سیاسی استاندار همدان با تأکید بر اینکه همه باید به سویی برویم که اثبات کنیم شهید سلیمانی یک جریان است، افزود: شهید سلیمانی یک جریان موج‌آفرین است.

این مسئول با بیان اینکه از جمله محورهای تفکر حاج قاسم خداباوری مطلق بود، ادامه داد: شهید سلیمانی در خانواده بهترین همسر، در محله بهترین شهروند، در زمان سخنرانی بهترین سخنران و همچنین در زمان تبیین مسائل فقهی، بهترین گوینده بود.

باب‌الحوائجی اظهار داشت: خداوند عاشق ضجه زدن و شب‌زنده‌داری‌ها و اخلاص  شهید سلیمانی شد و او را به مقام رفیع شهادت رساند.

وی با بیان اينکه شخصیت سردار شهید سلیمانی را باید از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داد، گفت: ترویج تفکر، مکتب و گفتمان حاج قاسم امروز از همه ایام‌ انقلاب ضروری‌تر است و این تفکر باید به تمام اقشار جامعه منتقل شود.

معاون سیاسی استاندار همدان با اشاره به اینکه سردار شهید سلیمانی خدامحور بود و دیده نشدن را سرمشق خود قرار داده بود، افزود: وقتی حرفی می‌زنیم فقط باید رضایت خدا را مدنظر داشته باشیم و باید حرکت‌های فردی را بر مبنای اسلام بگذاریم تا کشور اسلامی شود.

این مسئول بیان داشت: حرکت سردار شهید سلیمانی بر مبنای ایثارگری واقعی بود و وقتی می‌گفت «ما ملت امام حسینیم»، یعنی نگاه ما تفکر حسینی و عاشورایی است.

باب‌الحوائجی با بیان اینکه باید در رفتارهایمان تجدیدنظر کنیم که به تعبیر شهید سلیمانی به ملت امام حسین (ع) تبدیل شویم، گفت: ما نباید دنبال میز باشیم، شهید خودش را فدا می‌کند، خودش را نمی‌بیند، عاشق خدا می‌شود و در نهایت جاوید می‌شود.

وی اظهار داشت: زمانی که بچه‌های ما روی مین می‌خوابیدند و می‌گفتند که از روی ما رد شوید تا معبر باز شود، یعنی حرکت اسلامی شروع کنید، یعنی  انتشار اسلام را آغاز کنید.

معاون سیاسی استاندار همدان بیان کرد: شأن نظام اسلامی جاری و ساری کردن اسلام است و شهید سلیمانی پشت سر اهل‌ بیت (ع) و رهبر معظم انقلاب اسلامی در این امر بسیار موفق بود‌.

وی گفت: باید تمامی حرکات با اصول باشد و شهید سلیمانی ابعادی داشت که نباید مغفول بماند و مکتب قاسم سلیمانی باید توسط همه ما معرفی شود تا حرکت‌های جدی بر مبنای این تفکر انجام شود.

باب‌الحوائجی اظهار داشت: استانداری بر مبنای تکلیفی که نسبت به تفکر قاسم سلیمانی دارد، حتماً باید یک برنامه ویژه طراحی کند که همگی مدیران، خانواده شهدا و ایثارگران در آن حضور داشته باشند.

وی بیان کرد: اداره حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان باید به‌‌عنوان دبیرخانه روز جهانی مقاومت یک کارگروه نظارت بر برنامه‌های دستگاه‌ها تشکیل دهد و دستگاهی که بهتر اقدام کرد، مورد تقدیر قرار گیرد.

این مسئول عنوان کرد: دستگاه‌ها باید نسبت به فضاسازی محیطی اقدام کنند و حتماً برش شهرستانی داشته باشند و همچنین اصناف و بازاری‌ها به میدان بیایند و تمام برنامه‌ها فقط معطوف به یک روز نباشد.

وی در پایان گفت: با توجه به فرارسیدن دهه بصیرت، نباید از راهپیمایی این روز غافل باشیم، بلکه باید باشکوه برگزار شود و مجدداً با ولی امر خود بیعت کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار