به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سردار دکتر اسماعیل احمدی مقدم فرمانده ناجا در جواب سوال خبرنگار غرب استان تهران در خصوص حادثه منطقه سراوان، اظهار داشت: محل حادثه راه جدیدی بود که در منطقه کوهستانی ایجاد شده ولی متاسفانه هنوز فرصت استقرار برجک و پاسگاه های انتظامی وجود ندارد و در آن نقطه ای که ماموران انتظامی به کمین می رفتند با ضد کمین مواجه شدند، تلاش ما این است با همکاری دولت در اختصاص اعتبارات به ناجا و حل مشکلات مالی، اقدامات خوبی صورت گیرد.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در منطقه مرزی سراوان در حوزه اقدامات فیزیکی خلاء داشتیم ورود موادمخدر و ترویست ها بصورت متمرکز تا حدود زیادی در منطقه سراوان انجام می گیرد و همین گروه ترویستی ماه گذشته در کمین پلیس افتادند و مقادیر زیادی از آنها سلاح و مهمات کشف شد ولی آنان در نقطه صفر مرزی به داخل مرز پاکستان فرار کردند.
سردار دکتر اسماعیل احمدی مقدم تصریح کرد: مسیر دیپلماسی و اقدامات اطلاعاتی در خصوص حادثه سراوان ادامه دارد و باید حتما این ترویست ها به سزای اعمالشان برسند، تقویت یگانهای انتظامی منطقه، برگزاری رزمایشها، ارتقای آموزش ها و تسریع در عملیات انسداد مرزها از جمله اقدامات تقویتی پلیس خواهد بود.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اقدامات تقویتی پلیس در غرب استان تهران گفت: سال جاری، ارزیابی جامعی از غرب استان تهران داشتیم ساختار این منطقه نوسازی شد و متناسب با نیازهای منطقه، امکانات خوبی واگذار شد و در جهت تقویت نیروی انسانی اقدامات خوبی صورت گرفت و امسال منطقه انتظامی غرب استان تهران، 8 نمره ارتقاء یافتند.
سردار دکتر اسماعیل احمدی مقدم کاهش جرائم ، افزایش احساس امنیت در غرب استان تهران محسوس را دانست و گفت: علیرغم این توفیقات، خلاهائی نیز وجود دارد ولی کمبود نیروی انسانی، ساختمانها، تجهیزات تا پایان سال 94 به غرب استان تهران واگذار می شود تا در تراز سایر استانها قرار گیرند.
سردار احمدی مقدم از حوزه مرز، موادمخدر، راهنمائی ورانندگی به عنوان سه اولویت مهم پلیس یاد کرد و گفت: اولویت بعدی پلیس، طرح امنیت اجتماعی و اخلاقی است و نتایج خوبی هم در حوزه راهور بدست آمده و کاهش 1000 کشته، نشان دهنده پیشرفت محسوس پلیس است و اقدامات پلیس در مرزها سرعت گرفته لیکن برخی خلاها همچنان وجود دارد و در حوزه موادمخدر، با افزایش 20 درصدی کشفیات موادمخدر روبرو بودیم که در 7 ماه گذشته 300 تن موادمخدر توسط پلیس و 50 تن توسط سایر سازمانها کشف شده است.
فرمانده ناجا در خصوص امنیت مرزهای استان سیستان و بلوچستان به خبرنگاران گفت: در گذشته در این منطقه با وجود 1200 کیلومتر مرز با کشورهای خارجی، هیچ مانع فیزیکی وجود نداشت ولی در حال حاضر 300 کیلومتر با کشور افغانستان و 900 کیلومتر با کشور پاکستان انسداد مرز انجام گرفته و امروز مرز ایران با کشور افغانستان تبدیل به مرز امنی شده است.
سردار احمدی مقدم در پاسخ به سوال خبرنگاری درمورد میزان نمره ناجا گفت : مردم بایستی به نیروی انتظامی نمره بدهند و همه استانها با حضور 150 بازرس از ناجا مورد بازدید قرار گرفتند و می توان به ناجا نمره 84 از 100 را داد.