رئیس ستاد مرکزی حماسه ۹ دی:

۹ دی واکنش عاشورایی مردم برای نقش بر آب کردن آرزوی دشمنان بود

سردار نائینی حماسه ۹ دی را یک واکنش عاشورایی توصیف کرد و گفت: مردم با حضور خود در ۹ دی همه محاسبات و آرزو‌های دشمن را نابود کردند. به همین جهت عظمت ۹ دی را باید هر سال یادآور شد و به آن پرداخت.
کد خبر: ۴۹۷۳۰۴
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۴ - 29December 2021

۹ دی واکنش عاشورایی مردم برای برهم زدن آرزوی دشمنان بودبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، سردار علی‌محمد نائینی رئیس ستاد مرکزی حماسه ۹ دی با حضور در برنامه «گفت‌وگوی سیاسی» رادیو گفت‌وگو که با موضوع حماسه ۹ دی نماد عزت، استقلال و بصیرت مردمی به روی آنتن رفت، زنده نگه داشتن حماسه ۹ دی را ابتکار الهی و حکیمانه مقام معظم رهبری است، اظهار داشت: حوادث مهم در کشور که نقش قله‌ای دارند ممکن است به مرور زمان دچار خطر و آفت تحریف و فراموشی شوند. حماسه ۹ دی تاریخی و بی‌نظیر است و یک مسئله خطرناک و مهمی به نام فتنه ۸۸ را حل کرد.

رئیس ستاد مرکزی حماسه ۹ دی با بیان اینکه همه روز‌ها در طول سال یکسان هستند اما بعضی از روز‌ها که مجاهدت خاص تاریخ‌سازی در آن اتفاق افتاده است متمایز از روز‌های دیگر می‌شوند، افزود: حرکت مردم در ۹ دی تجلی قدرت الهی، ولایت مداری، موقعیت شناسی و دشمن شناسی بود.

وی حماسه ۹ دی را یک واکنش عاشورایی توصیف کرد و افزود: مردم با حضور خود در ۹ دی همه محاسبات و آرزو‌های دشمن را نابود کردند. به همین جهت باید عظمت ۹ دی را هر سال یادآور شد و به آن پرداخت.

سردار نائینی با تصریح بر این موضوع که ۹ دی در سال ۸۸ یک دستاورد موفق جنگ روایت و تبیین بود بیان کرد: در سال ۸۸ با محوریت مقام معظم رهبری، در تبیین فتنه بسیار پیچیده و خطرناکی که راه افتاد و روایتی جعلی از انتخابات را تولید کردند موفق عمل کردیم.

رئیس ستاد مرکزی حماسه ۹ دی بیان کرد: دشمنان، ملت را به شورش دعوت کردند و اردوکشی خیابانی شکل گرفت تا انتخابات ۲۲ خرداد که یک حماسه بود را به چالش بکشند. فتنه ۸۸ کپی برداری از الگو‌های انقلاب رنگین بود که غرب تجربه این کار را داشت. آمریکا در ۲۲ کشوری که انقلاب‌های رنگی را انجام داده بودند، ۱۷ کشور به فروپاشی منجر شد.

وی از امیدواری بسیار زیاد غرب برای فروپاشی نظام اسلامی در سال ۸۸ به واسطه انقلاب رنگی گفت و اظهار کرد: غرب در آن سال همه ظرفیت‌ها و توان خود را پای کار آورد. دولت مردان غربی به صحنه آمدند، سفارت خانه‌ها فعالیت خود را در راستای اغتشاشات متمرکز کردند و سرویس‌های جاسوسی در کنار رسانه‌ها پای کار آمدند تا کار نظام را تمام کنند.

سردار نائینی افزود: در این شرایط آنچه کمک کرد جهاد تبیین و روایت بود. مقام معظم رهبری یکی دو روز بعد از انتخابات و همزمان با کلید خوردن فتنه، با خطبه تاریخی کار خود را آغاز کردند و در نهایت به تدریج ابعاد این فتنه عریان شد. این مهم سبب شد مردم به صحنه بیایند تا از انقلاب و نظام پای کار بیایند و با جریان فتنه مقابله کنند که نتیجه آن جمع شدن بساط فتنه گران بود. این حرکت که خارج از محاسبات بود و ۹ دی را رقم زد یک حرکت تاریخی است.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار