حماسه 9 دی نقشه شوم دشمنان را خنثی کرد
به گزارش دفاعپرس از ایلام، حجتالاسلام «الله نود کریمی تبار» نماینده ولی فقیه در استان ایلام امروز در جمع مردم شهرستان چرداول به مناسبت بزرگداشت ۹ دی و شهادت سردار سلیمانی در مسجد جامع سرابله اظهار داشت: حماسه ۹ دی روزی که حضور مردم در صحنه به نمایش درآمد و نقشه شوم دشمنان را خنثی کرد.
وی افزود: فتنه به این معناست که فضای جامعه غبار آلود شبهناک شود که تشخیص حق علیه باطل سخت ودر این شرایط است که بصیرت لازم است.
کریمی تبار گفت: مردم ما در زمان نایب امام معصوم آنچنان گوش به فرمان هستند که در برابر فرامین رهبر انقلاب از جان و مال خود مایه می گذارند.
این مسئول بیان داشت: در زمانی که استکبار ملت های را تضعیف کرده انقلابی به وقوع می پیوندد که بر انواع فتنه ها وجنگ ها پیروز می شود و این انقلاب است که دشمنان را به هراس انداخته است.
امام جمعه ایلام خاطرنشان کرد: دشمن با استفاده از تجربه های تاریخی کسانی را به جنگ ولایت بیاورد که در انقلاب جایگاهی داشتند ولز طریق اینها کادر سازی کرده و مسیر انقلاب را تغییر دهد، یکی از شگردهای آن ها ادعای تقلب در انقلاب بود که استکبار نگذاشتند که شرینی حضور انتخابات در کام مردم بنشیند و مردن را به جان هم بیاندازند اما اگر تدبیر رهبر انقلاب و هوشیاری مردم بصیر نبود آن ها به هدف شوم خود می رسیدند
وی عنوان کرد: در آن روزها بود که دستها آشکار شد و مردم آگاه شدند و حماسه ۹ دی رقم خورد هرچند که مردم ایلام در ۸ دی ماه به میدان آمدند و پیوند خود را با آرمان های انقلاب اسلامی نشان دادند.
کریمی تبار یادآور شد: ۹دی باید گرامی داشته شود چرا که سال ۸۸ آزمون سختی برای مردم و خواص که در این بین کسانی بودند که طرفدار باطل و طرفدار حق و عده ای هم سکوت کردند ومناطق فرصت ماندند.
این مسئول متذکر شد: فریب شعارهای رنگارنگ دشمن را نخوریم گوش به فرمان رهبرمان باشیم، اگر در پیروی از ایشان تعلل کنیم باختیم.
انتهای پیام/


