مدیرکل حفظ آثار خوزستان خبر داد:

مشکل برق یادمان بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) مرتفع شد

بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) یکی از بیمارستان های فعال دوران دفاع مقدس بود که بعد از 25 سال مشکل برق آن مرتفع شد.
کد خبر: ۴۹۷۵۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۴ - 14July 2015

مشکل برق یادمان بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) مرتفع شد

به گزارش دفاع پرس از اهواز، سردار محمد علی پور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان گفت: بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) یکی از یادمان های پر بازدید راهیان نور است.

وی افزود: این بیمارستان در دوران دفاع مقدس خدمات بسیار ارزنده ای را به نیروهای مستقر در خط ارائه کرد.

سردار علی پور با بیان نقش این بیمارستان در دوران دفاع مقدس گفت: هرساله همایش سراسری پزشکی در این بیمارستان برگزار می شود.

وی درخصوص مشکلات این بیمارستان به موضوع برق بیمارستان اشاره کرد و افزود: نزدیک به دو میلیارد تومان هزینه برق این بیمارستان بود که در سفر معاون محترم رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به استان خوزستان و توجه ویژه استاندار خوزستان این مشکل مرتفع گردید.

سردار علی پور ابراز امید واری کرد که اگر استان همت کند مشکل آب این بیمارستان هم حل شود.

گفتنی است بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) در جاده اهواز – خرمشهر و بین ایستگاه حسینیه و دارخوین قرار دارد. این بیمارستان صحرایی در سال 1361 ابتدا به صورت سوله هایی با آهن و پلیت ساخته شد که بعدها و همزمان با عملیات کربلای 4، بیمارستانی بتنی  با مساحت 3551 متر مربع در کنار آن احداث و به بهره برداری رسید. بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) به گونه ای مجهز شده بود که دارای رادیولوژی، بانک خون، هشت اتاق عمل، بیست و پنج تخت اورژانس برای مجروحین عادی و بیست تخت اورژانس برای مصدومین شیمیایی، داروخانه، بخش Icu، و آزمایشگاه، 1450 نفر پزشک و کادر مرتبط پزشکی و 120 نفر کادر اجرایی بود.

از همان بدو شروع به کار و راه اندازی قسمت های مختلف این بیمارستان، امکانات لازم برای ارائه خدمات درمانی به مجروحین مهیا گردید. تمامی بخش اورژانس از 2 سالن عمود برهم تشکیل می شد که در مواقع پدافند به عنوان نقاهتگاه، در هنگام آفند به عنوان اورژانس، برای پذیرش مجروحین بد حال، مورد استفاده قرار می گرفت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها