آزادیخواهان جهان خود را داغدار سیدالشهدای مقاومت میدانند

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از تایباد، مراسم دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی با حضور حداکثری مسئولان محلی، خانواده شهدا، قشرهای مختلف مردم تشیع و تسنن در مسجد امام صادق (ع) برگزار شد.
حجتالاسلام محمدجواد اکبریان استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم اظهار داشت: حاج قاسم سلیمانی ورای یک انسان است؛ او صاحب یک مکتب انسانسازی است که سعادت بشریت را رقم میزند و لذا باید هر روز از ارزشهای این مکتب بهره برد.
وی افزود: سردار دلها نماد استقامت، رشادت و امیدواری برای امت اسلام بود و امروز جوانان زیادی خود را سرباز مکتب حاج قاسم میدانند.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: عظمت و کرامت شهید سلیمانی به اندازهای است که مردم ایران اسلامی و منطقه و همچنین آزادیخواهان جهان با گذشت ۲ سال از شهادت این فرمانده جبهه مقاومت همچنان خود را داغدار سیدالشهدای مقاومت میدانند.
اکبریان به اهمیت گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی اشاره کرد و ابراز داشت: بزرگداشت سردار دلها عاملی برای احیای ارزشهای فرمانده جبهه مقاومت و انتقال آن به جوامع بشریت بهویژه نسل جوان است.
وی گفت: با وجود اینکه پیرامون ایران اسلامی را کشورهای ناامن احاطه کرده اما امنیت پایدار در کشور بهویژه شهرهای مرزی برقرار است و این امنیت مرهون رشادتها، ایثار و ازخودگذشتگی انسانهای بزرگی همچون حاج قاسم سلیمانی است، مردانی که از جان و خوشیهای دنیوی خود میگذرند تا خطری نظام مقدس جمهوری اسلامی را تهدید نکند.
این استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: اگر امروز ما در شهرستان مرزی تایباد که در همسایگی کشور افغانستان قرار دارد کنار مردم تشیع و تسنن در امنیت دومین سالگرد بزرگ مرد مقاومت را برگزار میکنیم نشانگر آن است که شهید سلیمانی به یک ملت و مذهب تعلق نداشت و مکتب سلیمانی فراگیر و همگانی است.
انتهای پیام/


