اخضر ابراهیمی؛

بحران سوریه تهدیدی برای کل منطقه است

فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه با اشاره به ضرورت توجه به راهکاری سیاسی برای حل بحران سوریه گفت این بحران تهدیدی برای کل منطقه محسوب می شود.
کد خبر: ۴۹۸۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲ - 23October 2013

بحران سوریه تهدیدی برای کل منطقه است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از "المنار"، اخضر ابراهیمی فرستاده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه در جریان سفر خود به اردن ضمن رد هر گونه استفاده از ابزار نظامی برای پایان دادن به بحران و ضرورت توجه به راهکارهای سیاسی برای دستیابی به یک توافق جامع بیان کرد بحران در سوریه بسیار خطرناک است و می تواند کل منطقه را مورد تهدید قرار دهد.

این مقام بین المللی پس از دیدار با وزیر خارجه اردن با اشاره به پیچیدگی و خطرناک بودن بحران در سوریه، آن را مهم ترین خطر برای ثبات و امنیت منطقه توصیف کرد.

ابراهیمی همچنین با اشاره به تحولات اخیر سوریه خاطر نشان ساخت: "اجماعی در مورد عدم استفاده از ابزار نظامی در سوریه وجود دارد و همگی راه حل سیاسی را تنها راه برون رفت از وضعیت وحشتناک کنونی در نظر دارند".

فرستاده ویژه سازمان ملل در بیانیه ای مشترک با وزیر خارجه اردن اعلام کرد که در پی سطح بیشتری از همکاری با کشورهای منطقه به منظور یافتن راه حلی سیاسی برای برون رفت از بحران سوریه است.

گفتنی است اخضر ابراهیمی از اوایل هفته جاری سفر دوره ای خود به منطقه را با سفر به مصر آغاز نموده است و ایران نیز یکی از مقاصد اصلی وی می باشد که قرار است بحران سوریه و راه برون رفت از آن را با مقامات کشورمان مورد بحث و بررسی قرار دهند.
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار