به گزارش دفاعپرس از یزد، حجتالاسلام «علی اکبر ابراهیمی بشکانی» امام جمعه بهاباد در خطبههای این هفته با اشاره به ۱۷ دی ماه اظهار داشت: یکی از پلیدترین توطئههای دشمنان اسلام در تاریخ معاصر، توطئه کشف حجاب از سوی رضاخان است و حجاب برای ایرانیان ۱۰۰ درصد به عنوان فرهنگ مدنظر است و مردم نباید به عنوان اسلام از حجاب دفاع کنند.
حجت الاسلام علی اکبر ابراهیمی با سفارش نمازگزاران به رعایت تقوای الهی افزود: حجاب محدودیت نیست بلکه مصونیت است و زنان ایرانی با حفظ حجاب اسلامی و در سایه این امنیت توانسته اند به موفقیتهایی دست یابند.
خطیب جمعه بهاباد بر حفظ حجاب و عفاف و ترویج آن در جامعه تاکید کرد و اظهار کرد: رضاخان با طرح کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ و با حمایت و هدایت انگلیسیها بر سر کار آمد و درصدد اجرای اندیشه اسلام زدایی و جایگزینی ارزشهای غربی در جامعه بود.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بهاباد با اشاره به اینکه حجاب موجب استحکام پیوند جامعه کوچک خانواده میشود که بقا و استحکام جامعه را در پی دارد، افزود: حجاب و پوشش بارزترین نشانه فرهنگی و نماد ملی است.
ابراهیمی بشکانی تصریح کرد: مهمترین عامل پیدایش و اجرای کشف حجاب، سفر رضاخان به ترکیه بود، فکر میکرد برای جبران عقب درماندگی ها باید چنین وضعی در ایران نیز پدید آید، از اینرو، کشف حجاب زنان در ایران را می توان سوغات سفر او به ترکیه دانست.
وی تاکید کرد: جامعه اسلامی ایران، خانواده محور است و بی حجابی منجر به افزایش ناهنجاریها میشود، زیرا بی حجابی مردها را تشویق به بی وفایی می کند.
امام جمعه بهاباد در ادامه با تسلیت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و ایام فاطمیه دوم یادآور شد: این ایام فرصتی مناسبی برای تبیین هرچه بیشتر ابعاد شخصیتی آن حضرت و سبک زندگی ایشان است و اولین وظیفه ما معرفت و شناخت شخصیت آن حضرت است.
ابراهیمی بشکانی از حضرت زهرا (س) به عنوان اسوهای ارزشمند برای زنان و مردان یاد کرد و گفت: ولایتمداری آن حضرت بهترین الگو برای جامعه امروز است.
امام جمعه بهاباد از حضرت فاطمه (س) و امام علی (ع)، ۲ نمونه از بهترین الگو در جامعه یاد کرد و دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و ۱۸ دیماه دومین سالگرد شهادت دانشجوی شهید امیرحسین قربانی بهابادی که براثر سقوط هواپیمای اوکراینی در تهران به شهادت رسید را گرامی داشت و بر تداوم راه شهدا تاکید کرد.
ایراهیمی بشکانی قیام ۱۹ دیماه سال ۱۳۵۶ مردم و طلاب علوم قم علیه رژیم ستم شاهی را هم گرامی داشت و افزود: این قیام متعاقب رحلت آیت الله سید مصطفی خمینی رخ داد.
به گفته وی مردم در اعتراض به انتشار مقاله توهین آمیز به حضرت امام (ره) در روزنامه اطلاعات از سوی ساواک، قیام کردند که قیام نوزدهم دیماه مصادف شد با چهلم شهدای قم و بعد از آن تبریز و مردم یزد نیز در چهلم شهدای تبریز قیام کردند.
امام جمعه بهاباد با بیان اینکه قیام یادشده، آهنگ حرکت انقلاب اسلامی که بر محور دین و رهبری دینی شکل گرفته بود را شتاب بخشید، گفت: این قیام عامل اصلی در تعمیق انقلاب و مردمی شدن نهضت اسلامی با شعارهای دینی به ویژه بین جوانان و تودههای مذهبی بود.
وی ادامه داد: قیام ۱۹ دی، حادثهای بسیار مهم و شروعی بر یک پایان بود و یک سال پس از آن عظیمترین و بی نظیرترین انقلاب مردمی تاریخ به بار نشست و به پیروزی رسید.
حجت الاسلام ابراهیمی قیام ۱۹ دی ماه مردم قم را روزنه نهضت اسلامی به عاشورا دانست و ادامه داد: طلاب کلاسهای درس را تعطیل کردند و در مسجد اعظم دست به تجمع زدند.
وی یادآور شد: حرکت اصلی مردم ۱۹ دی شکل گرفت و باید گفت قیام خونین مردم قم، نوری در ظلمت بود که در سیاه چال سکوت و خفقان که کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا را در قم رقم زد و روزنه نهضت اسلامی ملت ایران را بار دیگر به عاشورا گشود.
انتهای پیام/