به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، مهاجرانی که تلاش میکنند خود را به اتحادیه اروپا برسانند، برای رسیدن به آنجا به مسیرهای خطرناک تری روی میآورند.
این تا حدی به این دلیل است که برخی از کشورهای اروپایی شدت تاکتیکهایی را که برای دفع آنها در گذرگاههای سنتی امنتر طراحی شدهاند، افزایش دادهاند.
به گزارش «فوربس»، به ویژه، اقدامات شدید پلیس یونان باعث کاهش قابل توجهی از عبور مهاجران از گذرگاههای ایمنتر در مقایسه با گذرگاههای خطرناکتر شده است.
در سالهای پس از موج مهاجرت در سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶، رایجترین مکان برای عبور افراد به اروپا، مسیر مدیترانه شرقی بوده است.
این مسیر معمولاً شامل سفر به ترکیه، و سپس تلاش برای عبور از دریای اژه به جزایر یونان یا تلاش برای رسیدن از خاک ترکیه به قبرس است.
با این حال، از زمان همهگیری به طور فزایندهای، افراد تلاش کردهاند از شمال آفریقا به اروپا در مسیرهای بسیار خطرناکتر مدیترانه مرکزی و غربی و همچنین مسیر اقیانوس اطلس عبور کنند.
در این مسیرها، افراد سعی میکنند از شمال آفریقا، معمولاً لیبی، از دریای مدیترانه به جزیره ایتالیایی لامپدوزا یا مالت (مسیر مرکزی) عبور کنند؛ از مراکش از طریق تنگه جبل الطارق تا سرزمین اصلی اسپانیا (مسیر غربی)؛ یا از شمال غرب آفریقا تا جزایر قناری اسپانیا (مسیر اقیانوس اطلس).
در حالی که تعیین دقیق علت وقوع این تغییر دشوار است، اما غیرقابل انکار است که عبور مهاجران در مسیر شرقی به دلیل اعمال شدیدتر محدودیتهای مرزی که توسط مقامهای یونان و تا حدی قبرس معرفی شدهاند، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
همانطور که به طور گسترده گزارش شده است، پلیس یونان، تعداد بی سابقهای از افرادی را که قصد عبور از این کشور را داشتند، به عقب رانده است، عملی که به نام «پس زدن» شناخته میشود، که اغلب از ارعاب و خشونت برای انجام این کار استفاده میشود.
دولت یونان همواره این گزارشها را رد کرده است.
در همان زمان، قبرس شروع به درگیر شدن در این شیوههای عقب نشینی کرده است.
تاثیر در مسیر شرقی چشمگیر بوده است؛ بین سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۹ و اول سال ۲۰۲۰، مهاجران رهگذر از مسیرهای شرقی به حدود یک سوم کاهش یافت و از حدود ۳۰ هزار نفر به حدود ۱۰ هزار نفر رسید.
در سه ماهه دوم تنها ۷۷۴ مهاجر رهگذر مشاهده شد که بدون شک نتیجه هرج و مرج اولیه ناشی از بسته شدن مرزهای مرتبط با بیماری همه گیر بود.
منبع: میزان
انتهای پیام/ ۹۱۱