امام جمعه چغادک:

حضرت فاطمه (س) صاحب یک جریان و یک منظومه فکری است

حجت‌الاسلام «خدری» گفت: حضرت فاطمه (س) یک شخص نیست، بلکه یک جریان و یک منظومه فکری و نظام تربیتی و در واقع یک «مکتب» است.
کد خبر: ۵۰۱۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵ - 21January 2022

حضرت فاطمه (س) یک جریان و یک منظومه فکری استبه گزارش دفاع‌پرس از بوشهر، حجت الاسلام «رضا خدری» در خطبه‌های نماز جمعه چغادک با اشاره به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) اظهار داشت: حضرت فاطمه (س) یک شخص نیست، بلکه یک جریان و یک منظومه فکری و نظام تربیتی و در واقع یک «مکتب» است.

امام جمعه چغادک با برشمردن دو شاخصه مهم مکتب فاطمی گفت: یکی جامعیت و دیگری، اعتبار و تضمین سعادت بشر است که این دو شاخصه به نحو عالی در مکتب فاطمی وجود دارد؛ نرم افزار مدیریت الهی، مکتب فاطمی است، به همین جهت از امام زمان (عج) که منجی بشریت است هم نقل شده است.

وی بیان داشت: مکتب فاطمی، معیار ارتباط مومنانه بشر با خداست و حدیث مشهور نبوی (ص) ناظر به همین حقیقت است؛ حضرت صدیقه طاهره الگوست زیرا نقشه راه حرکت کلان عالم به سمت هدف خلقت را ترسیم می‌کند و طبیعتاً هر چه ما از حیث زمانی به زمان ظهور نزدیک تر می‌شویم، حضرت زهرا (ع) برای دنیا بیشتر شناخته خواهد شد.

حجت الاسلام خدری با اشاره به سفر رئیس جمهور به روسیه افزود: بحمدالله اخیرأ نظام اسلامی در سیاست خارجی، تعاملاتی را با کشورهای چین و روسیه آغاز کرده که این حرکت می‌تواند زمینه‌ساز انزوای قدرت‌های استکباری غربی باشد که همیشه تلاش می‌کنند به منافع ملت ما ضربه بزنند. این اقدام می‌تواند تحریم‌های ظالمانه غرب علیه ما را به تدریج خنثی کند.

امام جمعه چغادک بیان داشت: این اقدامات پیش از این هم امکان پذیر بود و اگر شده بود، امروز ما وضعیت بهتری داشتیم ولی متأسفانه در دولت گذشته ما علاوه بر تحریم خارجی دچار خود تحریمی و تحریم داخلی هم بودیم که با اقدامات خوب رئیس‌جمهور امیدواریم وضعیت بهتری را به تدریج شاهد باشیم.

حجت الاسلام خدری ضرورت وفای به عهد و پرهیز از خلف وعده در زندگی مومنانه را بسیار مهم دانست و گفت: از ضروریات زندگی انسان مؤمن و با تقوا، وفای به عهد و پرهیز از خلف وعده است.

خطیب جمعه چغادک با اشاره به سخنان پیامبر (ص) درباره وفای به عهد گفت: حضرت محمد (ص) می‌فرماید: وعده، دَین است؛ وای بر کسی که وعده دهد و خُلف وعده کند، وای بر کسی که وعده دهد و خلف وعده کند، وای بر کسی که وعده دهد و خلف وعده کند.

وی با بیان اینکه وعده مسئولین به مردم باید عمل شود افزود: وعده انسان‌ها به یکدیگر در خانواده و در جامعه حتماً باید عمل شود تا جامعه خوب محقق شود؛ اگر مردم و مسئولین به وعده‌های خود عمل نکنند، بی اعتمادی در جامعه رواج می‌یابد و امنیت روانی جامعه به خطر می‌افتد.

حجت الاسلام خدری بیان داشت: علت عمده رویگردانی مردم، به ویژه جوانان از مسؤولین به خاطر عمل نکردن به وعده‌ها است. کسی که مسؤولیتی را به عهده می‌گیرد و در برابر قرآن سوگند می‌خورد باید به سوگندش و وعده‌هایش عمل کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار