سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در خرم آباد، با اشاره به تشکیل کارگروه علمی- ادبی دفاع مقدس لرستان، اظهار داشت: این کارگروه، دیماه سال ۱۳۹۹ با هدف ارتقاء کمّی و کیفی آثار ادبی و هنری دفاع مقدس تشکیل شد.
وی با بیان اینکه اعضاء این کارگروه از اساتید زبان و ادبیات فارسی دانشگاههای لرستان هستند، افزود: بنا داریم از اساتید علاقهمند به فعالیت در حوزه دفاع مقدس که مایل به همکاری با اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بهویژه در نگارش و تدوین مقالات دانشنامه دفاع مقدس هستند، به این کارگروه اضافه کنیم.
رشیدی با اشاره به اینکه جلسات کارگروه علمی- ادبی دفاع مقدس بهصورت هفتگی برگزار میشود، گفت: در طی ۲۹ جلسه گذشته جلسات این کارگروه اساتید، در خصوص شناسایی و دستهبندی گونههای مختلف ادبی و هنری، معیارهای ارزیابی کتب دفاع مقدس، دانشنامه دفاع مقدس استان، تولیدات کنگره ملی شش هزار و ۵۴۴ شهید استان لرستان، برگزاری همایش ملی ادبیات پایداری در لرستان در آینده، جشنوارههای ادبی و... بحث و تبادل نظر شده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان تصریح کرد: داوری آثار ارسالی به دبیرخانه دهمین دوره جایزه ادبی یوسف (داستان کوتاه دفاع مقدس و مقاومت) و بیست و سومین کنگره ملی شعر دفاع مقدس در لرستان را نیز اعضا کارگروه علمی ادبی دفاع مقدس لرستان انجام دادند.
رشیدی با بیان اینکه برگزاری کارگاههای آموزشی ویراستاری و نویسندگی نقش مهمی در ارتقا کیفیت تولیدات ادبی دارد، تصریح کرد: در سال جاری به همت معاونت ادبیات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان بیش از ۱۵ جلسه آموزش داستاننویسی ویژه نوقلمان، بهصورت مجازی برگزار شد.
وی ادامه داد: در راستای گردآوری تاریخ شفاهی و خاطرات رزمندگان لرستانی از ابتدای سال جاری تاکنون هفت جلسه کارگاه آموزشی حضوری با حضور پژوهشگران یگانهای نظامی استان برگزار شده است.
انتهای پیام/