مجتهدزاده:

شعر دفاع مقدس مرهون شاعران متعهد و انقلابی است

در طرح سی شب رمضان سی شب افطاری شاعران مطرح حوزه شعر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مهمان ضیافت افطاری بیت الزهرای ندسا و سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس بودند.
کد خبر: ۵۰۳۹۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵ - 05July 2015

شعر دفاع مقدس مرهون شاعران متعهد و انقلابی است

به گزارش دفاع پرس، مریم مجتهدزاده دراین ضیافت افطاری که با حضور علی رضا قزوه از شاعران مطرح حوزه شعر انقلاب  اسلامی و دفاع مقدس و تعدادی از شعرای این حوزه  برگزار شد، با بیان اینکه خاطرات زنان فعال درعرصه دفاع مقدس و حضور حماسی ونقش آفرینی هدایتگرانه، حمایتی و پشتیبانی آنان باید ضبط شود، تاکید کرد: شعر دفاع مقدس مرهون شاعران متعهد و انقلابی است تا در قالب شعر انقلابی و آیینی حماسه آفرینی ها این حوزه را به نمایش بگذارند.

وی افزود: انقلاب اسلامی مدل جدیدی را در جهان ارائه کرد که مستقل از شرق و غرب بود.
 
مجتهدزاده یادآور شد: بیان  رویدادها و خاطرات دفاع مقدس موضوعی هویت ساز و تاریخ سازاست چرا که جوانان به الگوی  صحیحی برای زندگی خود نیازمند هستند و سبک زندگی شهدا دراین خصوص بهترین الگو محسوب می شود.
 
مجتهدزاده تصریح کرد: مادران شهدا و خانواده های آنها خزائن اسرار شهداهستند که باید این رموز ناگفته توسط صاحبان قلم برای نسل  امروز باز گوشود که در این راستا مهم ترین رسالت سازمان،نشرارزش های دفاع مقدس  جلوگیری از تحریف این واقعیتهاست.
 
رئیس سازمان  نشرآثار وارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس یادآور شد: بادراختیار قراردادن اطلاعات موردنیازاین دوران آثار جامع و کاملی که منجر به  فرهنگ سازی و  انسجام شوند جمع آوری خواهد شد که در این زمینه حمایت لازم صورت خواهد گرفت.
 
وی بیان کرد: متاسفانه تا  کنون نتوانسته ایم آن گونه که شایسته است ازابزار هنر برای انتقال ارزشها بهره لازم را ببریم لذا لازم است با کارهای پژوهشی  یستر لازم برای تغییر این آثار متناسب با ظرفیت روز فراهم شود.
 
وی خاطر نشان کرد: تمام ابعاد فرهنگی دفاع مقدس باید برای مردم به ویژه نسل جوان  جامعه تبیین شودو برای تحقق این کار مشارکت وهمکاری تمامی دستگاههای فرهنگی ضروری است که در این زمینه نقش هنرمندان شاعر بسیار تاثیر گذاراست.
 
مجتهدزاده اظهار داشت: هویت وتاریخ ما بایستی باجمع اوری و ثبت خاطرات دفاع مقدس حفظ شده و این آثار برای مردم ما بخصوص نسل های جوان و نوجوان باز گوشود زیرا در دوران دفاع مقدس  شاهد مسایل مهمی بودیم که موجب شد  استعدادهای جوانان در آن دوران از قوه به فعل در آید که این موارد در قالب های هنری وادبی می تواند به جوانان منتقل شود.
 
علی رضا قزوه، از شاعران مطرح حوزه شعر انقلاب و دفاع مقدس در سخنانی ضمن اشاره به اهمیت نشر و  تولید شعر متناسب با  فرهنگ دفاع مقدس و پایداری خاطر نشان کرد: امروزه به شدت محتاجیم تا شاعران متعهد و حماسه ساز این عرصه به رشد لازم در خصوص نشر فرهنگ آیینی و دفاع مقدس دست یابند.
 
وی اظهار داشت: شعر دفاع مقدس مرهون شاعران متعهد و انقلابی است که با الهام از فرهنگ دفاع مقدس و سالهای جنگ تحمیلی طرحی نویی در حوزه شعر آیینی بر انداختند.
 
نماینده ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه نیز ضمن خیر مقدم خدمت مهمانان این ضیافت  اظهار داشت: هنرمندان و شاعران بار سنگینی را بر دوش می کشند و با ارائه آثار و اشعار خود در  این حوزه می توانند مروج ایثار و شهادت طلبی به جامعه و نسل جوان باشند و دفاع مقدس و حماسه آفرینی های آن را برای همیشه ماندگار کنند.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار