به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، نشست هماندیشی با موضوع «نقش زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» با حضور مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس و جمعی از بانوان فعال فرهنگی کشور «تونس» در سالن قصرشیرین موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس در این نشست اظهار داشت: ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی در کشورمان میگذرد و در پیدایش و استمرار این انقلاب زنان نقش بسیار برجستهای داشتند؛ و از نظر حضرت امام راحل و مقام معظم رهبری زنان در هر نهضتی حضور داشته باشند شتابی که آن نهضت میگیرد مضاعف میشود، چون زنان هم نقشی را بعنوان یک زن در جامعه ایفا میکنند هم به عنوان یک مادر و یک همسر اعضای خانواده را تحت تاثیر قرار میدهند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس تصریح کرد: قبل از انقلاب زنان ما، چون دین خدا را در خطر دیدند وارد میدان شدند و بر علیه ظلم و ستم رژیم طاغوت مبارزه کردند و در شکنجه گاههای رژیم شاه به شهادت رسیدند؛ نمونه بارزش خانم دباغ بود که با وجود هشت فرزند سختترین شکنجهها را متحمل شد.
مجتهدزاده ادامه داد: ابرقدرتها نتوانستند پیروزی انقلاب اسلامی را تاب بیاورند میخواستند آن را در نطفه خفه کنند و جنگی هشت ساله را بر ما تحمیل کردند که به ظاهر با رژیم بعث عراق بود، ولی در حقیقت با تجهیزات دول آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه و شوری سابق وارد شدند و با ما جنگیدند.
وی با بیان اینکه در سایه رهبری امام راحل وحدت کلمه بین مردم ایجاد شد افزود: با اینکه دشمنان کشور ما را در محاصره اقتصادی قرار دادند، ولی چون معتقد به خدا بودیم و رهبری امام مان را قبول داشتیم، همه افراد جامعه اعم از مرد و زن وارد میدان شدند با هر مذهب و تفکری در کنار هم قرار گرفتند و از انقلاب و نظام دفاع کردند.
مجتهدزاده به نقش بانوان در آن دوران اشاره کرد و گفت: مادرانی داشتیم که چهار پسر داشتند و هر چهار پسرشان را داوطلبانه به جبهههای جنگ فرستادند؛ مادرانی داشتیم که فقط یک فرزند داشتند که همان یک فرزند را برای دفاع از کشور فرستادند، دختران جوان ما که تازه ازدواج کرده بودند همسرانشان را به جبهه جنگ فرستادند؛ بعبارتی همه ملت یک پارچه وارد شدند تا دفاع را به عالیترین شکلش نشان بدهد.
وی با اشاره به ایثارگری ۲۳۰ هزار شهید، ۴۵ هزار اسیر و حدود ۶۰۰ هزار جانباز در دوران دفاع مقدس گفت: موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ۳۱ استان کشورمان ایجاد شده است برای اینکه فرهنگ دفاع مقدس را به نسل جوانمان انتقال بدهیم و جوانان ما ببینند که ما چه دوران پر از شکوه و افتخاری را داشتیم و با الگوگیری از حماسه و ایثار آن دوران انشالله بتوانند آینده پر از شکوه و افتخار را برای خود بسازند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس خاطرنشان کرد: دفاع مقدس یک پیام برای ما داشت که نباید از هیچ قدرتی بترسیم؛ چون در زمانی که هر روز دشمن نفت کشهای ما را میزد و شهرهای ما را بمباران میکرد، علی رغم اینکه در محاصره سخت اقتصادی بودیم الحمدالله پیروز شدیم و این نشان داد ما از هیچ قدرتی نباید بترسیم.
وی به قدرت بازدارندگی ایران اشاره کرد و افزود: بواسطه رهبری مقتدرانه مقام معظم رهبری، قدرت نظامی و سرمایههای اجتماعی کشور متشکل از مردم و خانواده شهدا و ایثارگران هیچ قدرتی جرات تعرض به این مرز و بوم را ندارد. ما شاید از نظر فیزیکی و جغرافیایی از شما دور باشیم، ولی همه برای هدف مقدسی تلاش میکنیم و آن اعتلای اسلام در کل جهان است؛ انشالله بتوانیم بهعنوان مجاهدان اسلامی پرچم اسلام را در دست بگیریم و اسم ما در صف اول جهاد اسلامی ثبت شود.
انتهای پیام/۱۴۱