به گزارش خبرنگار دفاعپرس از رشت، گردهمایی علمی پژوهشی به مناسبت ولادت پنجمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام محمدباقر (ع) با حضور سرهنگ «حسن حبیبی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان در مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم رشت برگزار شد.
امیر دریادار دوم «مهدی شعبان زاده» فرمانده مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم (ع) نداجا رشت در این گردهمایی اظهار داشت: اهمیت علم در زندگی انسان امروز بر کسی پوشیده نیست و قرآن کریم نیز درباره علم و عالم تاکید دارد.
فرمانده مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم (ع) نداجا رشت با اشاره به پیشرفتها و دستاوردهای ایران اسلامی در حوزههای مختلف علمی تصریح کرد: امروز در حوزه موشکی، فضایی، دفاعی و حوزههای علمی و نانو به نقطهای رسیدهایم که بازدارندگی خوبی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی دیگر حرفی از گزینههای روی میز و دفاعی نمیزند بلکه از راه جنگ نرم وارد میشود، افزود: ۴۳ سال پیش و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در حالت وابستگی بودیم، اما امروز وابسته نیستیم و برای عزت و استقلال خود تلاش میکنیم.
«امیر نورانی» عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان نیز در این مراسم با اشاره به جایگاه امام محمدباقر (ع) در تبیین نهضت علمی و تبیین اصول مکتب تشیع اظهار داشت: امام باقر (ع) پایهگذار نهضت علمی بودند و هزاران حدیث از ایشان نقل شده که در کتب معتبر اهل سنت نیز وجود دارد در حالیکه این فضا برای امامان پیشین مهیا نبود.
عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: تبیین دیدگاه اسلام و پیامبر اکرم (ص)، روشنگری نسبت به انحراف موجود، پرورش اندیشمندان و شاگردان فرهیخته و گسیل آنان به شهرها از جمله اقدامات و اهداف امام محمدباقر (ع) بود و نام ۴۶۲ نفر از شاگردان ایشان در منابع تاریخی معتبر آمده که هر کدام علمای بزرگی بودند.
وی با بیان اینکه امام محمدباقر (ع) پایهگذار فقه تشیع هستند، تاکید کرد: ایشان در حوزه تدوین حدیث و نگاشتن و تفسیر آن، تفسیر قرآن، کلام و عقاید، تاریخ پیامبر (ص) و تاریخ عاشورا کتبهای زیادی داشتند و مکتب تشیع را تبیین و زمینه را برای امام صادق (ع) مهیا کردند و همین سبب شد که مکتب تشیع حفظ و احیاء شود.
تجلیل از تعدادی از نخبگان و اساتید علمی و پژوهشی مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم (ع) نداجا رشت از بخشهای برنامه امروز بود.
انتهای پیام/