به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، «شهاب شادمند» دبیر نخستین جشنواره دانشگاهیان تاریخساز عصر امروز در نشست با خبرنگاران از ارسال 600 اثر به دبیرخانه این جشنواره در استان خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد، 450 اثر به بخش داوری انتخاب و 45 اثر در بخشهای مختلف برگزیده و به بخش ملی جشنواره معرفی شدند.
وی، دلگویه، موسیقی، فیلم، فیلمنامه، ادبیات داستانی، شعر، نقاشی و عکس را از بخشهای این جشنواره عنوان کرد و گفت: این جشنواره با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت ویژه فارغ التحصیلان، کارکنان و اساتید و دانشجویان دانشگاههای مازندران برگزار شد.
شادمند شناسایی هنرمندان با استعداد با هدف آموزش و دیده شدن را چشم انداز این راه دانست و افزود: تشکیل 8 کانون تخصصی با استفاده از ظرفیتهای هنری نتیجه این دوره از جشنواره بود و شاهد ارسال آثاری از روسیه و هندوستان به دبیرخانه بودیم که ما را به هدفهای فراملی این رویداد نزدیک میکند.
شناسایی و دیده شدن هنرمندان هدف جشنواره است
«جواد بینیاز» معاون فرهنگساز بسیج دانشجویی مازندران نیز با بیان اینکه هدف جشنواره فراهم نمودن بستری برای شناسایی و دیده شدن هنرمندان عنوان کرد و ادامه داد: این هنرمندان رها نمیشوند و برای رشد و تعالی آنها برنامههای آموزشی در نظر گرفته میشود.
وی با بیان اینکه ابلاغیه جشنواره را بهمن سال گذشته دریافت و مراسم رونمایی از پوستر را در اسفند با حضور خبرنگاران برگزار کردیم، اضافه کرد: جشنواره با توجه به استقبال و پیک پنجم کرونا دو مرحله تمدید و اختتامیه به حضور برگزیدگان دهه فجر برگزار شد.
به گفته بینیاز، «مهرانه شاه منصوریان» یکی از برگزیدگان بخش فیلمنامه از شهرستان رامسر بود که به دلیل کرونا به دیار باقی شتافت و در آئین اختتامیه یاد این هنرمند ارزشی گرامی داشته شد.
انتهای پیام/