پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به مناسبت سالگرد انقلاب اسلامی

رئیس جمهور تاجیکستان در پیامی به رئیس جمهور چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به وی و مردم ایران تبریک گفت.
کد خبر: ۵۰۵۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵ - 11February 2022

پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به مناسبت سالگرد انقلاب اسلامیبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان در پیامی به «حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به وی و مردم ایران تبریک گفت.

وی افزود: ما خواهان گسترش بیش از پیش روابط دو جانبه در عرصه‌های مختلف به نفع مردم دو کشور هستیم.

در پیام تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رئیس جمهور ایران آمده است: به جنابعالی و مردم جمهوری اسلامی ایران، از طرف خود، دولت و مردم تاجیکستان به مناسبت سالگرد جشن ملی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

وی ادامه داد: ضمن اظهار رضایت از دستاورد‌های قابل توجه در همکاری‌های گسترده دو کشور، ما خواهان گسترش بیش از پیش روابط در عرصه‌های محتلف به نفع مردمان با نظرداشت روحیه حسن تفاهم و اعتماد هستیم و ادامه تلاش‌های طرف‌ها را در این راستا، از جمله در زمینه گفتگو‌های پیوسته سطح عالی مهم ارزیابی می‌کنیم.

رئیس‌جمهور تاجیکستان در این پیام خاطرنشان کرد: اطمینان دارم که با عزم و اراده و سعی و اقدامات سازنده مشترک، ظرفیت‌های موجود جهت توسعه روابط تاجیکستان و ایران در همه حوزه‌های مورد اهتمام در آینده نیز مورد استفاده ثمربخش قرار خواهد گرفت.

امامعلی رحمان با تجدید تبریکات خود از خداوند متعال برای رئیس جمهور ایران سلامتی کامل و توفیق و کامیابی‌های فراوان برای مردم ایران آرزو کرد.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار