به گزارش خبرنگار دفاعپرس، از سنندج، «غلامرضا خلیفهزاده» فرزند عبدالقادر روز ششم اردیبهشت سال ۱۳۳۹ میان خانوادهای مذهبی در شهر سقز به دنیا آمد.
غلامرضا دوران کودکی را در زادگاهش سپری کرد و با رسیدن به سن ۶ سالگی برای کسب علم و دانش راهی مدرسه شد و با استعدادی که داشت مقاطع تحصیلی را یکی پس از دیگری تا پایان سوم راهنمای طی کرد.
وی پس از پایان دوره راهنمایی به دلیل تعطیل شدن مدارس و آغاز حرکت مردمی برای مبارزه با رژیم ستم شاهی، از ادامه تحصیل بازماند و به جوانان انقلابی پیوست.
غلامرضا در سن جوانی بنا به تصمیم بزرگان خانواده با دختری شایسته و عفیف به نام «زهرا» ازدواج کرد و حاصل پیوند وی با همسرش دو فرزند (یک دختر و یک پسر) است.
وی با هدف دفاع از کیان اسلامی در برابر دشمنان اسلام و انقلاب بعنوان کادر رسمی به نیروی زمینی ارتش پیوست و در آنجا مشغول به خدمت شد و در آغاز جنگ تحمیلی به جبهه اعزام شد.
غلامرضا پس از سالها خدمت به نظام مقدس و مردم میهنش سرانجام در روز پانزدهم اسفندماه سال ۱۳۶۷ حین ماموریت در محور سقز-دیواندره بر اثر تصادف خودرو به شهادت رسید و پیکر مطهرش پس از تشیع در گلزار شهدای شهر سقز به خاک سپرده شد.
حافظ خونهای ریخته شده شهدا باشید
در بخشی از وصیتنامه شهید خلیفهزاده آمده است: برادر مجاهد اسلام، خوب بدان، سلاحی که تو بر دوش گذاشتهای و راهی را که برای رفتن انتخاب نمودی، هدفی بسیار والاست و برای برافراشتن پرچم اسلام و تحقق یافتن حاکمیت خدا در زمین باید جنگید.
صبور باشید، چون خداوند با صابران است و انزجار خود را نسبت به دشمنان اسلام و انقلاب ابراز بدارید و با عناصر ضد انقلاب، دشمنان خارجی و فتنه گران مقابله کنید.
این شهید والامقام در بخش دیگری از وصیتنامه خود خطاب به فرزندانش اظهار داشت: مبادا روزی به خون گران بهای شهدای مظلوم کم لطفی کنید و به فراموشی بسپارید، شما باید حافظ خونهای ریخته شده شهدا باشید و بدانید که میان مرگ عادی و شهادت به اندازه زمین تا آسمان فاصله وجود دارد.
مرگ حق است و هر جانداری باید طعم آن را بچشد، اما شهادت ویژه کسانی است که از حق پشتیبانی میکنند و با ظلم در جنگ و جدال هستند و دفع دشمنان انقلاب، خصوصا دشمن بعثی عراق واجب است، پس قدر خون شهدا را بدانید و به سادگی از کنار این گلهای پرپر شده نگذرید.
انتهای پیام/