شهردار بندر بوشهر خبر داد؛

معرفی شهید شاخص در چهاردهمین هفته نکوداشت روز بوشهر

«حیدری» گفت: به مناسبت چهاردهمین هفته نکوداشت روز بوشهر، دو چهره ماندگار، یک شهروند افتخاری و شهید شاخص بوشهر معرفی می‌شوند.
کد خبر: ۵۰۹۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۴ - 28February 2022

معرفی شهید شاخص در چهاردهمین هفته نکوداشت روز بوشهربه گزارش دفاع‌پرس از بوشهر،«حسین حیدری» شهردار بندر بوشهر امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: چهاردهمین هفته نکوداشت روز بوشهر با برنامه‌های مختلف در زمینه فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی برگزار می‌شود.

وی معرفی دو چهره ماندگار، یک شهروند افتخاری و شهید شاخص بوشهر را از جمله برنامه‌های هفته بوشهر دانست و گفت: هفته نکوداشت بوشهر از هفته آینده برگزار می‌شود.

شهردار بندر بوشهر با اشاره به آزادسازی اراضی تصرفی ساحلی در حریم ۶۰ متری دریا افزود: از ۱۵ کیلومتر ساحل شهر بوشهر تاکنون افزون بر ۱۰ هکتار از اراضی ساحلی بوشهر از تأسیسات و سازه‌های غیرضروری رفع تصرف شد.

حیدری با قدردانی از نیروی دریایی سپاه، دانشگاه خلیج‌فارس، شرکت توزیع نیروی برق و دیگر نهادها و دستگاه‌ها در همکاری رفع تصرف حریم ۶۰ متری دریا خاطرنشان کرد: از ۱۵ کیلومتر ساحل شهر بوشهر تاکنون افزون بر ۱۰ هکتار از اراضی ساحلی بوشهر از تأسیسات و سازه‌های غیرضروری رفع تصرف شد.

شهردار بندر بوشهر از احیا سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری بوشهر خبر داد و بیان کرد: با راه‌اندازی این سازمان در شهرداری، طرح‌های مختلف تسریع یافته و هزینه‌های اجرایی به‌شدت کاهش یافته است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها