وی افزود: دفاع مقدس برگرفته از فرهنگ و حماسه عاشوراست و رزمندگان اسلام و ملت ایران با تأسی از مکتب حسینی حماسههای بزرگی خلق کردند و امروز برای ادامه مسیر انقلاب در گام دوم، فرهنگ دفاع مقدس و خصوصا مولفههای آن همچون ولایتمداری، ایثار، ازخودگذشتگی، تسلیم نشدن در برابر دشمنان، شجاعت، تکیه بر توانمندیهای داخلی، پایبندی ارزشها و وحدت و همافزایی باید به خوبی منتقل شود.
سرهنگ کریمی یکی از رویکردهای برگزاری اردوهای راهیان نور را تبیین و انتقال دستاوردهای دفاع مقدس به نسل جدید خواند و گفت: باید جهاد تبیین در این خصوص اتفاق بیفتد و برای تحقق این مسئله نیاز به روایتهای صحیح از حماسههای دفاع مقدس داریم.
وی ادامه داد: با توجه به وجود بیماری کرونا و ایجاد محدودیت در برگزاری اردوهای راهیان نور سال گذشته این اردوهای معرفتی و تربیتی را از طریق مجازی برگزار کردیم که خوشبختانه مورد استقبال دانش آموزان و سایر مردم قرار گرفت و بیش از ۹۵ درصد از دانش آموزان از فضای معنوی اردوها بهرهمند شدند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی اضافه کرد: با توجه به وجود محدودیتهای کرونایی در سال جاری اردوهای راهیان نور در دو فاز مجازی و اعزام محدود برگزار میشود و تاکنون اعزامهای گسترده در دستور کار قرار نگرفته است. اعزام دانش آموزان و دانشجویان به شکل بسیار محدود، با رعایت پروتکلهای بهداشتی و ظرفیت اتوبوس ۷۰ درصد انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه سلامت زائرین در برگزاری اردوهای راهیان نور اصل مهم است، گفت: در این راستا تمامی تدابیر لازم اندیشیده شده و تیم تخصصی بهداشت و سلامت همراه کاروانها اعزام خواهند شد.
سرهنگ کریمی خاطرنشان کرد: در کنار برگزاری حضوری و مجازی اردوهای راهیان نور به برکت کنگره شهدای استان مرکزی طرحهای مختلف دیگری برای تبیین نقش استان مرکزی در دفاع مقدس اجرا میشود که طرح شهید ایزدپناه از جمله آنهاست و بازدید از موزه دفاع مقدس استان با رویکرد تبیین عملیاتها و نقش استان مرکزی برای عموم مردم نیز انجام میشود.
انتهای پیام/