به گزارش دفاعپرس از اراک، سرهنگ پاسدار «غلامرضا کریمی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی در نشست شورای عالی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی اظهار داشت: گام دوم انقلاب نیازمند گفتمان سازی و حاکم شدن فرهنگ دفاع مقدس در بخشهای مختلف کشور است و یکی از راههای طنین انداز کردن فرهنگ دفاع مقدس اقدامات پژوهشی است و پژوهش در دفاع مقدس یک امر ماندگار است.
وی افزود: به برکت کنگره شهدای استان مرکزی بیش از یک میلیون سند در حوزه دفاع مقدس جمع آوری شده و زمینه پژوهش را در این حوزه فراهم کرده و همچنین ۱۰ هزار کتاب در حوزه دفاع مقدس تهیه شده و در کتابخانه تخصصی دفاع مقدس استان نگه داری می شود و لذا نویسندگان، محققان و پژوهشگران می توانند از این ظرفیت ها استفاده کنند.
سرهنگ کریمی بیان کرد: دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی با رویکرد علمی و پژوهشی در راستای تحقق دغدغه های مقام معظم رهبری است و با توجه به اهمیت جهاد تبیین در حوزه دفاع مقدس دانشنامه استانی قطعا یک مرجع کامل و جامع در حوزه دفاع مقدس است و رویکرد دانشنامه مبتنی بر بیانات مقام معظم رهبری می باشد.
وی ادامه داد: در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی تاکنون بیش از ۷۵۰ مدخل، ۲۱۰ مقاله و ۵۵۰ پرونده علمی تشکیل شده و در کلیه ۱۲ شهرستان استان مرکزی شاهد تشکیل و فعالیت شتابنده کارگروه ها هستیم و کلیه موضوعات مهم شهرستانی در دفاع مقدس پرداخته می شود.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی اضافه کرد: به کارگیری کلیه ظرفیت ها ازجمله پیشکسوتان ، فرماندهان، ایثارگران و اقشار مختلف مردم در راستای بررسی موضوعات مختلف دانشنامه دفاع مقدس در دستور کار است و همه تلاشمان پای کار آمده که هیچ موضوعی در حوزه دفاع مقدس مغفول نماند و نقش شهرستان ها در تحقق این مسئله بسیار مهم است.
وی خاطر نشان کرد: از ابتدای سالجاری بیش از ۵۰ کارگاه تخصصی برای نویسندگان دانشنامه برگزار شده و تربیت نویسندگان یکی از اهداف مهم است و آنچیزی که باید خروجی پژوهش و تربیت نویسندگان در حوزه دفاع مقدس باشد نظریه پردازی و تولید علم است که باید محقق شود.
انتهای پیام/