به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، جلسه مدیران مراکز قرآن و عترت همدان با رئیس اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان با هدف برنامهریزی برنامههای قرآنی در ماههای شعبان، رمضان و سال ۱۴۰۱ برگزار شد.
در این جلسه حجتالاسلام «وحید عباسی» رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان ضمن تبریک اعیاد رجبیه و شعبانیه اظهار داشت: عدم تصدّیگری سازمان تبلیغات اسلامی در فعالیتهای قرآنی و تلاش در تسهیلگری فعالیتها باید مورد توجه همگی مدیران مراکز قرآن و عترت همدان باشد.
وی با تأکید بر مردمی سازی برنامههای قرآنی در ماه رمضان بیان داشت: بهرهگیری از ظرفیتها و فیوضات این ماه را غنیمت دانست و روند مردمی برگزار شدن برنامههای قرآنی با توجّه به نیاز روز مخاطب، رویکردی نوین در استمرار برگزاری فعالیتهای قرآنی در سال جدید است.
عباسی با بیان اینکه متولی امور فرهنگی در کشور بسیار است، اما به شکل سازماندهی، منظم و مردمی نیستند، افزود: این موضوع خود دلیلی بر مهجورت قرآن است و از آنجا که «جُعلتِ المَسَاجِدُ لِلقُرآنِ: بنای مساجد، جهت امر قرآن است.» نَه اینکه، فقط قرآن، زینتبخش مجالس و محافل باشد آنهم بهصورت تبرک و تیمُّن و همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «جلساتی برای تلاوت قرآن تشکیل شود که فقط قرآن، خوانده و شنیده شود.» امید است مدیران مراکز قرآنی در جغرافیای محل فعالیت خود، تلاش مردمی و فراگیر در مهجوریتزدایی قرآنی داشته باشند.
در ادامه این جلسه «مسعود عباسی» کارشناس امور قرآنی شهرستان همدان گفت: از مدیران مراکز قرآنی درخواست داریم تا با استمرار فعالیتهای متنوع قرآنی خود در شهرهای تابعه (همدان، مریانج، جورقان و قهاوند) نسبت به ایجاد و توسعه جلسات قرآن خانگی، ارسال و گزارش کلیه فعالیتهای متنوع فرهنگی و قرآنی خود به کانون قرآن اداره شهرستان از طریق پیامرسان ایتا توجه کنند.
وی تأکید کرد: مدیران مراکز قران و عترت در برگزاری جشنهای ماه شعبان مبادرت ورزیده و برنامههای قرآنی ماه مبارک رمضان در سال ۱۴۰۱ منسجمتر و مبسوطتر برگزار کنند.
عباسی افزود: از برنامههای دیگر برای مدیران مراکز قرآنی شهرستان در سال جدید، برگزاری دورههای آموزشی ویژه مدیران در موضوعات آموزش علوم قرآنی و سواد رسانه با رویکرد شناخت ظرفیتها، فرصتها، آسیبها و تهدیدها و همچنین دورههای تربیت کادر متخصص قرآنی است.
انتهای پیام/