مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان تأکید کرد؛

لزوم تسریع در تهیه تاریخ شفاهی والدین شهدا

زرینجویی با تأکید بر لزوم سرعت‌بخشیدن به تهیه تاریخ شفاهی پدران و مادران شهدا، گفت: تاکنون بیش از ۸۰۰ تاریخ شفاهی تولید شده و ۲۱۵ مورد را نیز در دستور کار داریم.
کد خبر: ۵۰۹۸۸۱
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۶ - 05March 2022

تسریع در تهیه تاریخ شفاهی پدران و مادران شهدا

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خرم‌آباد، «محمود زرین جویی» مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثار گران لرستان امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مددکاری اجتماعی، آموزش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی جامعه هدف از جمله اقدامات در بنیاد شهید استان است، اظهار داشت: توجه و رسیدگی به مشکلات خانواده‌های شهدا از وظایف بنیاد شهید است.

وی ضمن تاکید بر اهمیت دیدار با جانبازان، ایثار گران و خانواده‌های شهدا و تاثیر این دیدار‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: از ابتدای سال تاکنون ۲۳ هزار و ۷۷۶ دیدار و سرکشی از خانواده شهدا و ایثارگران با مشارکت همه دستگاه‌ها داشته‌ایم.

زرینجویی با بیان اینکه جذب و استخدام ایثارگران از طریق آزمون استخدامی صورت می‌گیرد، گفت: این موضوع در قالب ماده ۲۱ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران لحاظ شده است و دستگاه‌های اجرایی ملزم به رعایت آن هستند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثار گران لرستان با اشاره به اینکه جهت ساماندهی مزار شهدا به ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، تصریح کرد: در طی سفر رئیس جمهور به لرستان ۱۰ میلیارد تومان برای این موضوع مصوب شد.

وی افزود: خیلی از ایثارگران ما مخصوصاً جانبازان زیر ۲۵ درصد فاقد شغل و درآمد هستند، این مسئله یکی از دغدغه‌هاست و بایستی حداقل حق معیشت برای آن‌ها برقرار شود.

زرینجویی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته در این زمینه رشد ۲۹۰ درصدی داشته‌ایم و برای هزار و ۲۸۲ نفر از ایثارگران استان حق معیشت برقرار شده است.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثار گران لرستان با اشاره به اینکه بسیاری از قبور مطهر شهدا در سطح لرستان نیازمند رسیدگی و توجه متولیان امر در امر باز سازی هستند، گفت: در استان لرستان ۵۸۵ گلزار شهدا به صورت تک‌مزاری است، ۱۸۲ شهید جاویدالاثر در استان وجود دارد و همچنین حدود ۸۵۰ مزار شهید نیازمند ساماندهی است.

زرین جویی گریزی به مشکل تأمین مسکن خانواده ایثارگران و شهدا زد و عنوان کرد: سال ۹۲ در سفر رئیس وقت بنیاد شهید کشور به استان لرستان طی تفاهم‌نامه‌ای مقرر شد که مشکل تأمین زمین مسکن و اشتغال خانواده‌های ایثارگران و شهدا مرتفع شود، ولی تنها در شهرستان ازنا توانسته‌ایم چند درصد این زمین را تأمین کنیم و در شهر‌های دیگر این امر تاکنون محقق نشده است.

وی اظهار داشت: در بحث بهداشت و پوشش بیمه سلامت ۱۹ هزار و ۹۶۸ نفر از ایثارگران و خانواده شهدا تحت پوشش بیمه پایه و ۴۷ هزار ۴۲۵ نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثار گران لرستان با توجه به لزوم تسریع در تهیه تاریخ شفاهی پدران و مادران شهدا، گفت: تاکنون بیش از ۸۰۰ تاریخ شفاهی تولید شده و ۲۱۵ مورد را نیز در دستور کار داریم.

وی عنوان کرد: در دو دهه گذشته بنیاد شهید و امور ایثار گران لرستان توانسته است ۸۰ عنوان کتاب با موضوع ایثار و شهادت چاپ و منتشر کند

زرینجویی در ادامه به تشریح برنامه‌های ویژه هفته شهید پرداخت و افزود: برنامه‌های متعددی در طول سال ویژه شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کرده‌ایم، اما با توجه به پیش رو بودن هفته شهدا (از ۱۶ تا ۲۲ اسفند) بیشتر برنامه‌ها را متمرکز کرده‌ایم.

وی برگزاری یادواره‌های محله‌ای و قشری، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا و تعویض و اهتزاز پرچم مزار شهدا از جمله برنامه‌های هفته شهید در استان لرستان برشمرد و بیان کرد: تهیه و تولید نماهنگ، اجرای نمایش‌های صحنه‌ای و خیابانی با موضوع دفاع مقدس، تهیه فیلم از دیگر برنامه‌های بنیاد شهید در لرستان است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها