به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کرج، «احمد آجرلو» در تاریخ یکم مرداد سال 1337 در شهرستان کرج و در خانوادهای متدین و مذهبی پا به عرصه گیتی گذاشت. وی از همان دوران کودکی بسیار باهوش و باذکاوت بود. دوران ابتدایی، راهنمایی و متوسطه خویش را در زادگاهش گذراند.
در دوران نوجوانی در مجالس دینی و محافل قرآنی شرکت میکرد. در این محافل با الفبای سیاست آشنا و جذب کتابهای سیاسی و مذهبی شد و به مطالعه کتابهای شهید مرتضی مطهری پرداخت.
همزمان با اوجگیری مبارزات رهاییبخش ملت مسلمان و موحد ایران علیه نظام ستمشاهی، ازآنجاکه وجودش مالامال از عشق به اسلام و امام (ره) بود، در بیشتر تظاهرات و راهپیماییها حضور فعال داشت و تشکلهای مختلفی را برای مبارزه با رژیم سفاک پهلوی به وجود آورده بود.
پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به رهبری پیر جماران، به عضویت کمیته انقلاب اسلامی درآمد و به دنبال تحرکات ضدانقلابها در کردستان به استان اعزام شد و تا آغاز جنگ تحمیلی جبهه استکبار علیه ایران اسلامی در کردستان ماند و به جانفشانیهایش برای انقلاب و ایران ادامه داد.
پس از آغاز جنگ تحمیلی، احمد به عضویت سپاه پاسداران درآمد و هنگام گذراندن دوره آموزشی در پادگان، کارایی و شایستگی خود را نشان داد و بهعنوان فرمانده گردان در پادگان معرفی شد. به علت نیاز بیشتر به وی، او را به شهرستان مشکینشهر و مراغه اعزام کردند.
احمد آجرلو پس از قبولی فرماندهی منطقه سپاه آذربایجان شرقی در مراغه، با دختری پارسا و پاکدامن ازدواج و خطبه عقد آنها را حضرت امام خمینی (ره) جاری کرد. وی در بهمن سال 1363 بهعنوان فرمانده سپاه پاسداران ناحیه کرج برگزیده شد و تا لحظه شهادت در این مسئولیت انجام وظیفه کرد.
در این مدت برای انجام مأموریت دو بار به لبنان اعزام شد. محور فعالیتش در کرج، به اعزام نیرو به مناطق کردستان و غرب کشور و نیز پشتیبانی لشکر 10 حضرت سیدالشهدا (ع) اختصاص داشت و برای آن لشکر پادگانی را در دوکوهه احداث کرد.
وی به دلیل حضور در چند عملیات جنگی از مسئولیتش در سپاه استعفا کرد اما پذیرفته نشد. به مدت یک ماه مسئولیت جانشینی لشکر 10 را بر عهده داشت اما به دلیل خلأ وجود او در سپاه ناحیه کرج، جانشینی لشکر را به دیگری سپرد و با کوله باری از درد دوری از جبههها مجدداً بار سنگین سپاه ناحیه کرج را بر عهده گرفت.
احمد در طول مدت ارائه خدمات درخشان خود در سپاه کرج، از فعالیتهای فرهنگی نیز غفلت نکرد و دو ماه پیش از شهادتش در راهاندازی مدرسه شاهد کرج نیز تلاشهای فراوانی از خود مبذول داشت.
این سردار سپاه اسلام پس از شرکت در عملیات بیتالمقدس دو در تاریخ 25 دی سال 1366 در ارتفاعات قمیش فاتح مدال پرافتخار شهادت شده و پیکر پاک او را در قطعه شهدای بهشتزهرا به خاک سپردند. سردار احمد آجرلو دو فرزند از خود به یادگار گذاشته است.
انتهای پیام/