به گزارش خبرنگار دفاعپرس از تبریز، دقت در حفظ بیتالمال و جلوگیری از تضییع یا بهکارگیری آن در جهت منافع شخصی، از مسائل مهمی است که پس از انقلاب اسلامی مورد تاکید قرار گرفت و مخصوصاً در دوران دفاع مقدس، فرماندهان جوان کشورمان نسبت به رعایت آن حساسیت زیادی داشتند.
سردار شهید «سید رفیع رفیعی» یکی از همان هزاران دلاوران پاکدستی است که باوجود در اختیار داشتن امکانات دولتی به هیچ عنوان اجازه استفاده شخصی از آن را به خود و دیگران نمیداد. این شهید والامقام که متولد 1341 در تبریز است، پس از تشکیل سپاه پاسداران ابتدا مدتی مربی آموزش نظامی واحد عشایری سپاه مغان و پادگان خاصبان تبریز بود و سپس مسئولیت آموزش نظامی لشکر 31 عاشورا را عهدهدار شد و در 22 فروردین 1362 در جریان عملیات والفجر یک به شهادت رسید.
پدر این شهید والامقام در خاطرهای، دقت نظر وی به حفظ و حراست از بیتالمال را چنین روایت کرده است:
اول صبح بود که با سید رفیع برای رفتن به سر کار از منزل بیرون آمدیم و سوار ماشین شدیم. هنوز مسیر کوتاهی نرفته بودیم که سرعت ماشین را کم کرد و گفت: آقاجان من میدانم تو بزرگ من هستی و عمرت را برای من صرف کردی و موهایت سفید شده و چه زحمتهایی که کشیدهای. احترام شما بر من واجب است، ولی لطفاً از ماشین پیاده شوید تا ماشین برایتان کرایه کنم؛ چون بعد از این مسیرمان یکی نیست و این ماشین بیت المال است و من حق ندارم یک قدم مسیرم را کج کنم.
من با این جسارت گفتار و امانتداری پسرم و برخورد زیبایش دستهایم را به سوی آسمان بلند کردم و خدا را شکر نمودم. در حالی که آب از دیدگانم جاری بود و او را تحسین میکردم، رویش را بوسیدم و به خدا سپردمش.
انتهای پیام/