مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان خبر داد؛

آغاز گشت‌های سیار تعزیرات ویژه ماه مبارک رمضان در خوزستان

بیرانوندی گفت: گشت‌های سیار ویژه ماه مبارک رمضان از سوی تعزیرات حکومتی در خوزستان آغاز شده است.
کد خبر: ۵۱۴۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳ - 04April 2022

آغاز گشت‌های سیار تعزیرات ویژه ماه مبارک رمضان در خوزستانبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اهواز، «نعمت الله بیرانوندی» مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: گشت‌های سیار ویژه ماه مبارک رمضان از سوی این تعزیرات در خوزستان آغاز شده است.

وی افزود: با توجه به نیاز مردم خوزستان برای تامین کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان، روسای ادارات، شعب و گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی در کنار بازرسان دستگاه‌های نظارتی در سطح شهرها حضور یافته و بر روند تولید و توزیع این کالاها نظارت می‌کنند.

بیراوندی گفت: واحدهای صنفی که در ماه مبارک رمضان نرخ سود قانونی را رعایت نکنند و اقدام به گران‌فروشی کنند و همچنین قیمت کالا را در معرض دید مشتری قرار ندهند به اشد مجازات خواهند رسید.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان با اشاره به اینکه نظارت بر بازار زولبیا و بامیه، قند و شکر، مرغ و گوشت و حبوبات در راس گشت‌های سیار خوزستان است، متذکر شد: از تمام دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان صمت، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف و اتحادیه‌های مربوطه درخواست می‌شود که کار نظارت را جدی‌تر بگیرند و روزانه بازار را مورد پایش و رصد قرار دهند و نتایج به تعزیرات حکومتی ارسال شود.

وی با اشاره به اینکه گشت‌های نظارتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت، افزود: شعب تعزیرات حکومتی در مرکز استان و شهرستان‌های تابعه آماده اعزام نیرو به کف بازار در قالب شعب سیار همراه سایر دستگاه‌های نظارتی هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار