در ۲۴ ساعت گذشته؛

ائتلاف سعودی بیش از ۱۰۰ بار، آتش‌بس در یمن را نقض کرد

یک منبع نظامی یمنی گفت: ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی آتش‌بس یمن را طی یک روز گذشته بیش از ۱۰۰ بار، نقض کردند.
کد خبر: ۵۱۴۳۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۵ - 05April 2022

ائتلاف سعودی بیش از ۱۰۰ بار، آتش‌بس در یمن را نقض کردبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، یک منبع نظامی یمنی خبر داد که علی‌رغم اعلام آتش‌بس، ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی همچنان در حال نقض این توافق است.

وی به خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) اظهار داشت: ائتلاف متجاوز و مزدورانش، ۱۰۱ بار، این آتش‌بس نظامی و انسانی را در ۲۴ ساعت گذشته نقض کردند.

این منبع تأکید کرد: جنگنده‌های شناسایی ائتلاف، ۲۷ بار در حریم هوایی استان‌های مأرب، حجه، صعده و لحج پرواز کرده و بالگرد‌های آپاچی نیز ۱۶ بار منازل شهروندان و مواضع ارتش و کمیته‌های مردمی یمن را در «البلق الشرقی» در استان مأرب، «الفاخر» در استان الضالع و «شامخ قعبان» در لحج بمباران کردند.

وی همچنین خبر داد که مزدوران ائتلاف، در «الاقوز» در الضالع، منطقه شرق الشیخ و شرق «تبه الشرقی» در جیزان سه مقر نظامی نیز ایجاد کردند.

به گفته این منبع، مزدوران ائتلاف در «العکد» در استان مأرب، به مواضع ارتش و کمیته‌های مردمی حمله کردند. این مزدوران همچنین این مواضع را ۲۳ بار هدف حملات راکتی و توپخانه‌ای قرار دادند.

این منبع تصریح کرد: مزدوران ائتلاف، با یک موشک هدایت شونده، یکی از کادر‌های متعلق به نیرو‌های یمنی را در «الشرفه» واقع در نجران هدف قرار دادند. آن‌ها همچنین مواضع ارتش یمن را در البلق در مأرب، مزرعه «الهمدانی» و غرب «حرض» در استان حجه، با توپخانه بمباران کردند.

به گفته این منبع، این عناصر همچنین ۴۱ بار به سمت شهروندان و نیرو‌های ارتش یمن در استان‌های حجه، لحج و الضالع تیراندازی کردند.

در همین ارتباط، «هانس گروندبرگ» فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن سیزدهم فروردین ماه جاری از آغاز برقراری آتش‌بس در یمن خبر داد. به گفته وی آتش بس بین صنعاء و ائتلاف سعودی به اجرا درآمد و به موجب آن همه عملیات‌های نظامی برای مدت دو ماه متوقف می‌شود.

گروندبرگ دیروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: طرف‌های درگیری در یمن به پیشنهاد سازمان ملل درباره آتش بس (انسانی) دو ماهه پاسخ مثبت دادند که این توافق از ساعت ۱۷ دوم آوریل به اجرا در می‌آید. بر اساس این آتش‌بس همه عملیات‌های نظامی زمینی، هوایی و دریایی متوقف می‌شود.

بر اساس بند‌های این توافق، ۱۸ کشتی حامل سوخت وارد بنادر الحدیده می‌شود و هر هفته به دو پرواز اجازه استفاده از فرودگاه صنعاء داده می‌شود. از جمله دیگر بند‌های این توافق، نشست بین طرف‌ها برای توافق بر سر گشودن گذرگاه‌ها در تعز و دیگر استان‌ها به منظور بهبود تردد افراد در داخل یمن است. فرستاده ویژه سازمان ملل بر اهمیت اعتمادسازی دو طرف بر اساس این توافق به منظور ازسرگیری فرایند سیاسی برای پایان دادن به درگیری در یمن تاکید کرد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار